djadomraz Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 DELL Inspiron 600m, P4M 755(2GHz,400MHz, 2MB) 14.1"" SXGA+, 32MB Video, 802.11g 1GB DDR333, 40GB, 8x DVD+-RW DL цена : $1600 DELL Inspiron 600m, P4M 755(1.7GHz,400MHz, 2MB) 14.1"" SXGA+, 32MB Video, 802.11g 512MB DDR333, 40GB, 8x DVD+-RW DL цена: $1400 DELL Inspiron 6000D, P4M 1.60GHz/ 2MB/400MHz) 15.4"" WSXGA+, ATI Mobility Radeon X300 64MB 40GB, 8x DVD+-RW DL цена: $1500 DELL Inspiron 700m,P4M 735 (1.7GHz),12.1" WXGA 512MB DDR333, 40GB, 8x DVD+-RW DL, 802.11g, LAN, 56k MODEM цена: $1500 DELL Inspiron 6000, P4M 725 (1.60GHz/2MB/533MHz) 15.4" WSXGA+, 512MB DDR2/533MHz 40GB, 8x DVD+-RW DL, 802.11g, LAN, MODEM цена: $1500 DELL Inspiron B130,P4M M740 (1.73GHz/2MB/533MHz) 14.1" WXGA, 256MB DDR2/533MHz 40GB, 8x DVD+-RW DL, 802.11g,LAN, MODEM цена: $1300 Toshiba Tecra S1, P4M 1.6GHz, 15" UXGA, 1GB 60GB, DVD-RW, Wireless 802.11b, LAN, MDM цена: $1400 --------------------------- Моля преди да изкоментирате че цените са натоварени, прегледайте подробно характеристиките и особено количеството памет, размера на твърдият диск и екрана, защото не е същото на 14" монитор да имате разделителна способност 1024х768 и да имате 1400х1050... Дребна и ужким несъществена разлика но струва $200-300 отгоре за тази екстра само. А и паметта за лаптопите както сте наясно не е като нормалните DDR-и и струва малко повечко. Чисто нови са, и освен това нямат нито един изгорял пиксел по LCD-тата... ако смятате че можете да върнете лаптоп с ЕДИН пиксел на българска фирма след като сте си го закупили - моля обадете ми се и ми кажете коя е въпросната услужлива фирма, защото за под 4-5 пиксела не съм успявал да сменя нормален монитор какво остава за лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 ееее...тези ценички нещо???? Мод: Някакъв си 'супер смислен' коментар и не ми казвай, че имаш интерес при подобен пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 ееее...тези ценички нещо???? Като за нови лаптопи (с гаранция и т.н.) с тези характеристики ти се виждат скъпо? Я провери колко излиза един лаптоп с 1gb памет, 2GHz процесор и т.н. екстри и ще си говорим отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 За нови,Видях! Току-що докарани от US-също! Не видях нищо за гаранция. Ако има - колко и към кой? За цените всеки сам ще си преценява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 За нови,Видях! Току-що докарани от US-също! Не видях нищо за гаранция. Ако има - колко и към кой? За цените всеки сам ще си преценява! Гаранцията я поема нашата фирма. Получаваш и фактура... На DELL знам за 2 сервиза в София и един в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бай Желяз Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Гаранцията я поема нашата фирма. Получаваш и фактура... На DELL знам за 2 сервиза в София и един в Пловдив. Къде се намира "нашата фирма" ???? Адрес телефон ? Кой е сервиза на DELL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 Къде се намира "нашата фирма" ????Адрес телефон ? Кой е сервиза на DELL ? Нашата фирма по принцип не се занимава с продажба на компютри, но за да не изглежда несериозно нека да обясня как и защо ги внесохме тези лаптопи - значи заедно с още хардуер лично за нас имаше място в контейнера и сложихме тези лаптопи, пък и така цената за доставка се разделя на повече неща и съответно е по-ниска. Ако проявяваш реален интерес - прати ми Л.С. да се уточним за подробности, като кой лаптоп точно те интересува, кога евентуално ще е удобно да дойдеш да го видиш и т.н. и ще ти дам телефон и адрес. Сервиз на DELL имат Индекс-България и ЦАПК Прогрес. Погледни на сайта на индекс къде им са серзизите: www.index.nat.bg (на прогрес не мога да си спомня в момента сайта им, потърси с гугъл или се обади на БТК-Справки-София за актуален телефон) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Бих посъветвал да проверите как стои въпросът с гаранцията, защото например НР лаптоп, закупен в USA, има гаранция САМО за USA; такъв, закупен в Европа - САМО за Европа и т.н. За Тошиба пък знам, че имат worldwide гаранция. За Дел не знам - затова съветвам да проверите, продавачът е дал телефони, звъннете и питайте дали в България важи гаранцията за лаптоп, купен в USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 Бих посъветвал да проверите как стои въпросът с гаранцията, защото например НР лаптоп, закупен в USA, има гаранция САМО за USA; такъв, закупен в Европа - САМО за Европа и т.н. За Тошиба пък знам, че имат worldwide гаранция. За Дел не знам - затова съветвам да проверите, продавачът е дал телефони, звъннете и питайте дали в България важи гаранцията за лаптоп, купен в USA. Когато си купувах 20"-овия монитор и първия лаптоп аз го проверих и тогава ми отговориха от индекс българия че няма проблеми с гаранциите, но проверете отново. За монитора специално ми казаха че не могат да го ремонтират специално 20"-овия модел и ако повредата е гаранционна ще могат да ми го заменят с нов, но трябвало да им платя някакъв транспорт - $50 мисля че искаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Цените в първият пост с включено ДДС ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 Цените в първият пост с включено ДДС ли са? Не. Без ДДС са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Mnooo natovareni cenite we.Dai oferta za HP ako ima6 da vidim.DELL stranno za6to ne me kefiat osobenno mnogo imaiki na predvid 4e sega6nata mi firma ba4ka s takiva LaptOPI.Ako predloji6 ne6to na HP na snosna cena mnogo hora te se naviat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 Mnooo natovareni cenite we.Dai oferta za HP ako ima6 da vidim.DELL stranno za6to ne me kefiat osobenno mnogo imaiki na predvid 4e sega6nata mi firma ba4ka s takiva LaptOPI.Ako predloji6 ne6to na HP na snosna cena mnogo hora te se naviat. Както вече казах - на фирмата не и е основното занимание да се занимава с продажба на компютри и тези лаптопи просто попълваха местото. Имахме идеи 2-3 от тях да си ги запазим за собствена употреба но поради промяна в плановете ще ги продадем - след някой и друг месец ще си докараме нови. Ако искаш след 6 месеца ще ти дам оферта за моя сегашен лаптоп (на старо) ако все пак се реша да го сменя, но пък той е DELL (аз пък нямам оплаквания и единствената ми претенция е ако може да има копче за изключване на touchpad-а че като пиша чат-пат го натискам). Щом толкова държиш на HP - стемо са официалните вносители (мисля че имаше и други но за стемо се сещам сега) - иди при тях и от там си купи. Ако смяташ че има МНОГО клиенти - може да поръчаме няколко от щатите, обаче за такива случаи ще трябва да го капарираш. Ако си навит прати ми Л.С. да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 http://www1.us.dell.com/content/products/c...en&s=dhs&~ck=mn Миналата седмица купих 2 лаптопа от този сайт, гаранцията важи само за USA ако искаш да е worldwide и за 3 години, плащаш още $300 и поемат всичко дори и изпускане на земята е за тяхна сметка... На тези такава ли е гаранцията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 http://www1.us.dell.com/content/products/c...en&s=dhs&~ck=mn Миналата седмица купих 2 лаптопа от този сайт, гаранцията важи само за USA ако искаш да е worldwide и за 3 години, плащаш още $300 и поемат всичко дори и изпускане на земята е за тяхна сметка... На тези такава ли е гаранцията? Добър въпрос. Ще попитам колегата който ги поръчва. Преди време (около година) питах заради LCD-тата за гаранциите Индекс България и ми казаха че могат да поемат и на монитори и на лаптопи. Съмнява ме да е дал $300 отгоре, но ще проверя. При всички положения гаранция си има и ако първите 3 месеца стане нещо лично аз ще поема всички разходи ако се наложи да се праща нещо до щатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 НОВИ ЦЕНИ Всички лаптопи са с по $70 по-ниско - от днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikas Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ако искаш да продадеш нещо трябва да си коригираш малко цените За справка: Това струва с леки корекции на-горе струва DELL Inspiron 6000, P4M 725 (1.60GHz/2MB/533MHz) 15.4" WSXGA+, 512MB DDR2/533MHz 40GB, 8x DVD+-RW DL, 802.11g, LAN, MODEM цена: $1500 Предложи нещо разумно и ще пазаруваме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Ако искаш да продадеш нещо трябва да си коригираш малко ценитеЗа справка: Това струва с леки корекции на-горе струва DELL Inspiron 6000, P4M 725 (1.60GHz/2MB/533MHz) 15.4" WSXGA+, 512MB DDR2/533MHz 40GB, 8x DVD+-RW DL, 802.11g, LAN, MODEM цена: $1500 Предложи нещо разумно и ще пазаруваме! Адреса който си дал към сайта на DELL не се отвори при мен (.../dellstore/basket.aspx определено няма да се отвори и при никой друг). Обаче обърнал ли си внимание на монитора, диска и паметта, както и на другите допълнително сложени неща над стандартната конфигурация. Специално този го проверих току-що и излезна малко над $1200, сега му сложи транспорта до BG, сложи и ДДС и провери колко ще получиш? Настрана че цената е мръднала малко през последните 2 месеца... Ако си навит да чакаш 2-3 месеца със сигурност ще можеш да си го купиш същият на по-ниска цена, или пък за тези пари да си вземеш нещо по-добро... Ако изчакаш пък 6-7 - още по-добра сделка може да се намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikas Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Адреса който си дал към сайта на DELL не се отвори при мен (.../dellstore/basket.aspx определено няма да се отвори и при никой друг). Обаче обърнал ли си внимание на монитора, диска и паметта, както и на другите допълнително сложени неща над стандартната конфигурация. Специално този го проверих току-що и излезна малко над $1200, сега му сложи транспорта до BG, сложи и ДДС и провери колко ще получиш? Настрана че цената е мръднала малко през последните 2 месеца... Ако си навит да чакаш 2-3 месеца със сигурност ще можеш да си го купиш същият на по-ниска цена, или пък за тези пари да си вземеш нещо по-добро... Ако изчакаш пък 6-7 - още по-добра сделка може да се намери Само обърни внимание на спецификацията: Save Cart Print Cart E-mail Cart View My Wish List Compare & retrieve items Please review the contents of your order for accuracy before placing your order - Specific information about each item in your cart is available by selecting the "Detailed View" tab Description Inspiron 6000 Date & Time: March 19,2006 5:01 PM CST SYSTEM COMPONENTS Inspiron 6000 Qty 1 Intel® Pentium® M Processor 735 (1.70GHz/2MB Cache/400MHz FSB), Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 Unit Price $1,049.00 Dell Home Customers: Save $200 off Dell Inspiron 6000! Limited Time Offer! View Details - $200.00 Catalog Number: 29 Module Description Show Details Inspiron 6000 Intel® Pentium® M Processor 735 (1.70GHz/2MB Cache/400MHz FSB) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD Panel 15.4 inch UltraSharp WSXGA+ LCD Panel Memory 512MB Shared DDR2 SDRAM 1 Dimm Video Card 128MB DDR ATI's MOBILITY™ RADEON X300 PCI Express x16 Graphics Hard Drive 40GB 5400rpm Hard Drive Network Card Integrated 10/100 Network Card and Modem Adobe Software Adobe® Acrobat® Reader 6.0 Combo/DVD+RW Drives FREE! 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) Wireless Networking Card Dell 1370 Internal Wireless (802.11b/g, 54Mbps) Office Software (not included in Windows XP) No productivity suite- Corel WordPerfect word processor only Anti-Virus/Security Suite (Pre-installed) No Security Subscription Primary Battery 6-cell Lithium Ion Primary Battery (53 WHr) Hardware Warranty 1Yr Ltd Warranty, 1Yr Mail-In Service, and 1Yr HW Warranty Support Dial-Up Internet Access 6 Months America Online Internet Access Included Miscellaneous Award Winning Service & Support Operating System Re-Installation CD PC Restore recovery system by Symantec Dell Digital Entertainment Starter Entertainment Pack - Basic digital Music, Photo and Game experience TOTAL:$849.0 Незнам какво точно си проверявал току-що ,но това е от преди 10 мин. Що си тръгнал да продаваш във форума се предполага че ще предложиш по-приемлива цена от български дилър. Поздрави и успех в продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Само обърни внимание на спецификацията:............. Препращам ти коментарите на колегата ми в US: towa ot bulgarski dealer li e? Koi e toi? i shto cenite sa w US$, ot na dell-usa saita? Shtoto towa koeto wijdam: "Date & Time: March 19,2006 5:01 PM CST" sashto oznachawa che cenata e promocionalna - t.e. dnes e taka, utre ne se znae i ako towa e cenata w DELL, az kolko triabwa da mu platia na nego (kraina cena) za da go imam tochno towa? (dostaweno w bg - plovdiv ili sofia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Хайде стига сте се пънали де! Като не ви харесва цената какво правим? Аз като не ми харесва цената не купувам и толкова - НО нененене - отивам и обяснявам че цената е много крива, а после опъвам палатка и правя гладна седяща стачка ... ! ... или ако искате да закача темата да стои най-отгоре? и без това е гореща тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.