Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко чарка

Recommended Posts

Продавам старо дъно+Целерон на 333мхз към него.Към тях има и една кутия АТХ,със едно нелошо захранване-200 вата,но реални!!!Давам към всичко това и един 56 000bps модем,на PCI слот е.Ако някой се интересува да казва,искам към 40лв за всичко споменато горе. :)

Имаш съобщение,както съм ти писал и в него мога но за 25лв,някой случайно да предлага повече,защото ако не дава ще си заминат евентуално за 25лв,ако се съгласи човека разбира се!

Нека да добавя и малко инфо за дъното.Има 4 PCI,1 ISA,1 Com port,2 USB,3 Chanel Audio+Game Port,Integrated Video(не знам колко мегабайта е само че,мисля,че е до 8),има 2 слота за сд рам на него,стандарта,както съм писал е АТХ.

Точен модел на дъното можеш ли да дадеш ако не малко по-подробна информация за него като например чипсет слот или сокет ?

Нова цена 30лв за всичко,ако никой не го иска го давам за най-високата ми предложена ми цена до момента.Офертата е валидна до Четвъртък включително!!!

• 2 weeks later...

Все още не са продадени,единият човек с който говорих по телефона,така и не се обади,а другото момче,каза,че ако не са продадени до събота ще ги взема,така,че нещата са отново в продажба. :)

Никой от заинтересованите до сега не купи чароляците,затова все още се продават.Нова цена=25лв.

k_stamov,кутията ти е пълна явно,защото не мога да ти отговоря на личното което си ми писал.Иначе ще кажа тук,нещата са запазени до днес следобяд за smsdeliverer,ако той не ги вземе си ти наред,и евентуално ти,ако не ги вземеш,идва ред на следващия проявил интерес.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...