FENA Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Продавам старо дъно+Целерон на 333мхз към него.Към тях има и една кутия АТХ,със едно нелошо захранване-200 вата,но реални!!!Давам към всичко това и един 56 000bps модем,на PCI слот е.Ако някой се интересува да казва,искам към 40лв за всичко споменато горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 35лв става цената за всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 20 лв веднага 0888702062 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 Имаш съобщение,както съм ти писал и в него мога но за 25лв,някой случайно да предлага повече,защото ако не дава ще си заминат евентуално за 25лв,ако се съгласи човека разбира се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 Нека да добавя и малко инфо за дъното.Има 4 PCI,1 ISA,1 Com port,2 USB,3 Chanel Audio+Game Port,Integrated Video(не знам колко мегабайта е само че,мисля,че е до 8),има 2 слота за сд рам на него,стандарта,както съм писал е АТХ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Точен модел на дъното можеш ли да дадеш ако не малко по-подробна информация за него като например чипсет слот или сокет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 На слот 1 е дъното,точния модел не го знам,чипсета си е интелски 100%.Това,ако ти помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Имаш PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 Нова цена 30лв за всичко,ако никой не го иска го давам за най-високата ми предложена ми цена до момента.Офертата е валидна до Четвъртък включително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 Все още не са продадени,единият човек с който говорих по телефона,така и не се обади,а другото момче,каза,че ако не са продадени до събота ще ги взема,така,че нещата са отново в продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Никой от заинтересованите до сега не купи чароляците,затова все още се продават.Нова цена=25лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_stamov Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 prodawash li gi oshte tezi neshtica Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Не са продадени още! Продават се,Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 k_stamov,кутията ти е пълна явно,защото не мога да ти отговоря на личното което си ми писал.Иначе ще кажа тук,нещата са запазени до днес следобяд за smsdeliverer,ако той не ги вземе си ти наред,и евентуално ти,ако не ги вземеш,идва ред на следващия проявил интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 Продадени са нещата,може темата да се затваря вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.