__smirnoff__ Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 1. Волан за компютър Gembird Волана е на две седмици, купен е нов. Има гаранция до 2 март. Има 10 бутона, ръчка за скорости, възможност за преминаване от аналогов в дигитален режим на работа. Регулира се напред-назад, нагоре и надолу по вкус на ползвателя. С два педала - газ и спирачка. Има вибрация. Причина за продажбата е че вече се наиграх, много бързо ми мина желанието за игра и вече цяла седмица седи без да го барна. Снимки: 1 | 2 | 3 | 4 Цената е 50 лева. 2. Звукова карта C-Media 4 канална Останала от стария компютър, без забележки. Снимка: 1 Цената е 10 лева. 3. Охлаждане за видео карта Zalman Ново, неизползвано. Води се ултра тихо. Има и heatsink-ове за рама. Причината за продажба е, че компютъра ми е в гаранция още 9 месеца и няма как да си го монтирам. Снимка: 1 Цената е 40 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 нареждам се (първи надявам се) за охлаждането за видеото VF700-Cu ли е модела? ако не кажи кой е и мед ли е или алуминий и мед извинявам се за недоглеждането но чак след като писах видях снимката прати ми ЛС интересува ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Може ли точния модел на волана Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 точния модел, поне както пише в упътването и гаранционната карта е Gembird Steering Wheel STR Shockforce Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 точния модел, поне както пише в упътването и гаранционната карта е Gembird Steering Wheel STR Shockforce залманчето е вече при мен разкош и тишина thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 със здраве всичко е продадено close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.