Yorikkk Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 купувам щипка за вентилатор, за К7 процесор...като тази... цена по договаряне.. Edit:Themaltake са идиоти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 счупи ли ти се? на времето и на мен ми се беше отчупила предната част точно на подобна щипка и си я побългарих с бормашина болтчета, планка и доста фантазия. ако не си намериш може да снимаш твоята ако си я пазиш и може да ти измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 всъщност ми трябва, за да я сложа на това... Thermaltake така са го измислили, че оригиналната щипка посмъртно не може да се сложи на моето дъно (Biostar Nforce2)...направо изкъртих сокета в опити да го закрепя както трябва, но така и не захвана както трябва, мамицата й ... и така...теглих му една майна и реших да пробвам с по-смислова щипка... това е историята общо взето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 какъв точно е проблема? защо не става? защото един приятел май има такава която не му трябва, но тя е същата като тази на снимката. какво му е по-специфичното на твоето дъно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 ми не знам защо става така... влиза от едната страна, но после от другата трява зверски натиск, за да се доближи до сокета, а за закрепяне трябва едва ли не да изкъртиш дъното от натискане...не ми се мисли после как се откача.. предпочитам щипка, която не изисква геройство, за да бъде поставена или премахната... затова питай, ако можеш, този твой приятел дали му трябва (щипката от първия пост, да няма грешки)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 хм ... странно. може да ти се е паднала някоя дефектна от мн твърда сплав, знам ли. никога не съм чувал за подобен проблем. ще говоря с моя човек да видим дали си я пази предполагам че ще ти е подарък. наистина интересен случай тая твойта щипка трябва да си я запазиш и да караш хората да се опитват да я сгъват за гавра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 е никой ли няма някоя излишна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 е никой ли няма някоя излишна... Имам 4 в нас. Три различни модела са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.