kumcata Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 значи иска ми се да мина на интелска платформа и ме интересува бартер евентуално с някво доплащане но не в големи граници моята машина е: ASUS A7N8X-Deluxe rev.2.0 (пълен комплект) Athlon T-bred 1700+ отключен (DU3TC или нещо такова не помня) @10*[email protected] 80GB Maxtor SATA 2x256 RAM работи в дуал ченъл перфектно Фортрон 300В GeCube Radeon 9550 Infinite Zalman CNPS-7000 AlCu търсената машина от мен е задължително с Интелска платформа и горе долу някъв еквивалент на мойта по бартера може да се варира според зависи какво предлагате... може да се смени както цялата машина така и само някой части машината НЕ СЕ ПРОДАВА нито цяла нито на части интересуват ме само бартери Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 АSROCK - не моа да ти кажа ся какъф че е на саседа Celeron D 3gh 256mb ram Nvidia fx5200 128/128 80gb hdd мисля че westorm digital и разбира се кутия охлайдане за процесора и захранване .. ако те устроива пиши ми на пм да се доуточним Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 a vie dvamata gi prodavate li komp? ai kajete ceni i moje da kupa edinia :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 става въпрос за бартер не за продажби Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 пропускам до сега написаните постове по темата.. да доуточна за неразбрали интересува ме само бартер.. нещо от сорта на .. Дъно+ЦПУ+ВК на ПЦИ-Е за моите дъно видео и проц и според зависи вие какви предлагате може и да се доплаща от мен най вероятно знчи другото което е възможно е бартер за цяла машина т.е. мойта цялата с кутията и всичко в нея (без ЦД и ДВД писачките) за същото но на интелска платформа ако има някакви въпроси задавайте кутията ми е хубава с дръжка от горе .. фоляма просторна и е със сменено захранване - Фортрон 300вт ПП: причината за която искам бартера е че вече компютъра ми трбва повече по професионално предназначение от колкото за цъкане на игри и затова ми се иска да мина на Интел да вида дали наистина се държат по добре и т.н. компютърчето си работи перфектно и без да клоквам нищо освен проца на 10х200 си цъкам Need For Speed Most Wanted и DOOMIII на 1024х768 с доволно увеличена графика Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 barter za celeron 1.8 sus biostar duno i 256 mb ddr ram 400! harda e 40gb! za video kartata moga da ti doplata plus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 barter za celeron 1.8 sus biostar duno i 256 mb ddr ram 400! harda e 40gb! za video kartata moga da ti doplata plus! пич ти четеш ли като ми ги вкарваш тия офертички закво ми е да сменям моя компютър за няколко пъти по слаб... при тва гледам не си ми писал и за доплащане.. казах ти че тва дето ме интересува е тва от подписа ти и след като не го даваш стига ми пиши по темата освен ако нямаш нещо друго подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.