Jump to content
BulForum.com

Prodava se CD-RW

Recommended Posts

hahahahah za 13 lv moga da ti predloja edno cd atapi 44x :)

Kakvo se smeesh, 34 lv. e nova zapisvachka LG 52x 32x 52x ... ti na toq Teac mu iskash 20 lv., koi znae kolko diska e zapisal. Ama eto ima i navitaci na taq cena :)

A za 24 lv. si kupuva LG 52x 4isto novo :) we momche, stegni sa malko :excl: kvi sa tiq evropeiski ceni

Пич и за 10лв да ми даваш ЛГ чисто ново няма да го взема,ако ще да пише дисковете и на 100х скорост,по-големи боклуци от тази фирма в тази област едва ли има.Смешно е да сравняваш Тийк с тия смешници от ЛГ. :D

Айде преди някой да затвори темата да кажа последно - че и аз не бих купил ЛГ. А относно това дали този модел на Тийк е добър ще кажа само че е ЖЕЛЕЗЕН. Би трябвало да е CD-W540e. :D

koga moga da q vzema ? Dai da se razberem na p.m. kade da se vidim. :)

Пич и за 10лв да ми даваш ЛГ чисто ново няма да го взема,ако ще да пише дисковете и на 100х скорост,по-големи боклуци от тази фирма в тази област едва ли има.Смешно е да сравняваш Тийк с тия смешници от ЛГ. :D

//offtopic

Az togava imam samo edno vyprosche! Zashto kato go hvalite toq Teac che bil jelezen mr. madnez iska da go zameni za skapanoto LG ot drugata tema,aa? - daje moje veche da go e kupil ;) super nerealna cena za 2-3 godishna (moje i poveche) pisa4ka!

4ak me e qd 4e mu "vdigam" temata, ama ne se sdyrjah. sry

off, pich kato nqmash interes stiga palni temata s shitni. Zapisvachkata q prodavam shtoto imam oshte edin nec i zashtoto si vzeh dvd pisachka. A LG-to ne e za men moje popitash i sobstvenika koi e otishal da go vzeme. Nito te kara nqkoi da si fen na teac nito imash interes neznam ot kavo zor se napavash tolkoz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...