Slot Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Продавам MP3 Player за кола Panasonic модел CQ-RDP472N 4x45W, RDS Падащ панел. Има опция за дистанционно управление, Може да управлява CD Changer Повече информация: Panasonic Цена 130 лв (не подлежи на коментар) Оставил съм го да се продава в оказион на ул. "Иван Андонов 26" (Това е улицата на която се намира "Planet", продължава се надолу докато се стигне до края на улицата - тя е задънена. Който се интересува сериозно - може да отиде да го види на място. Причина за продажба - купих си нов. Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 В оказиона също ли е на 130 лв? И ако си го изтеглиш от там и махнеш тяхната надценка, на кви пари ще дойде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 В оказиона също е на 130 лв, до скоро беше на 150, но го свалих на 130 , няма надценка там - понеже собственика ми е приятел, пък и купих новият си player от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Нова цена 125 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 За 100 лв. ще го взема ако решиш да го даваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 За сега ще е на 125 лв , ако ти пък решиш че ти се дават повече от 100 лв , обади се Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Ще чакам да решиш да ми го дадеш за 100 Това ми е лимита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.