TMbp Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 trqbva mi ad zakupq ot nqkade data kabel za samsung SGH E800 po magazinite mi kazvat che mnogo rqdko moga da namerq tochno za toq model kabel ili ako namerq shte e nmogo skup .. ako moje nqkoi da mi pomogne ako ima i prodava ili da mi kaje ot kade moga da si zakupq na po snosna cena ... shte sam mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 trqbva mi ad zakupq ot nqkade data kabel za samsung SGH E800 po magazinite mi kazvat che mnogo rqdko moga da namerq tochno za toq model kabel ili ako namerq shte e nmogo skup .. ako moje nqkoi da mi pomogne ako ima i prodava ili da mi kaje ot kade moga da si zakupq na po snosna cena ... shte sam mnogo blagodaren Значи аз търсех за моята приятелка такъв кабел и единственото място от където намерих беше 2Be там ти го пробват и чак тогава взимаш пробвай в магазина на Гладстон аз от там го взех мисля, че беше 25 или 30лв не помня точно ....или може да си вземеш от някой магазин на Руски IrDА направо .... Успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMbp Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 The agent blagodare ti mnogo za informaciqta no ne mi se davat 30 leva za nqkakav si kabel mnogo mnogo .. ako nqkoi ima i prodava po dobre ... no v kraem sluchai nema kvo da se prai kupuvam nov i tova e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.