Jump to content
BulForum.com

prodavam samsung D500 v idealno sastoqnie

Recommended Posts

zna4i prodavam samsung D500 v perfektno sastoqnie bez nito 1 draskotina po panela polzvala go e maikami , v momenta i az sam s takuv i e idealen telefon s dostata4no XTRI , telefonite sa vneseni ot 4ujbina i zatova kum nego nqma garanciq ima navartqni okolo 10chasa na nego , v komplekta davam zarqdno ,USB cabel za pc-to i kolonkata koqto se vklu4va otstrani na telefona tova estestestveno ako q namerq poneje si nqmam i ideq kade moje da q e zabutala maikami , ako puk tolkova vi trqbva sum sklonen da si dam i moita kolonka ot moq samsung pri4inata za prodajbata e 4e maikami iska da si kupuva nqkuv drug telefon i stava izli6en

samsung_d500.jpg

cena - 250lv bez komentar

edit : sklonen sam da vklu4a i bluetooth adapter kum komplekta no cenata stava 260lv

snimki sled malko

edit:2: eto gi i snimkite

06-02-06_2207.jpg

06-02-06_2208.jpg

06-02-06_2209.jpg

06-02-06_2210.jpg

06-02-06_2212.jpg

tova e kabela koito taka i ne uspqx da podkaram nito na moq telefon nito na maikami

06-02-06_2213.jpg

edit3: na nqkoi snimki sa se poqvili nqkvi cvetni ivici koito si nqmam i ideq kvi sa za koeto se izvinqvam vse pak s tolkova s motorola :P

taka poneje polu4ix dosta PM-i za barter pi6a tuka si4ki da pro4etat ne me interesuva barter telefona se prodava poradi pokupka na nov

dosta hora mi pisaha 4e iskat da go vidqt zatova 6te napravim taka

parvi mi pisa

[GM]MASSKED i kaza 4e neska 6te mi se obadi da doide da go vidi ako toi ne doide

sledva6tiq koito mi pisa e jewbox manual su6to mi pisa na ICQto masked kaza 4e 6te se obadi po obqd ako ne go napravi idva red na sledva6tiq

da tova e telefona

vazmojen e 4ist barter za k750i

tova estestveno ako dove4era ne go prodam na MASSKED

vzimam go, ako ne si go prodal, samo che mi triabva i tonkolonkata, pishi mi PM kade i koga moga da doida da go vidia i da go probvam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...