zlobil Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 zna4i prodavam samsung D500 v perfektno sastoqnie bez nito 1 draskotina po panela polzvala go e maikami , v momenta i az sam s takuv i e idealen telefon s dostata4no XTRI , telefonite sa vneseni ot 4ujbina i zatova kum nego nqma garanciq ima navartqni okolo 10chasa na nego , v komplekta davam zarqdno ,USB cabel za pc-to i kolonkata koqto se vklu4va otstrani na telefona tova estestestveno ako q namerq poneje si nqmam i ideq kade moje da q e zabutala maikami , ako puk tolkova vi trqbva sum sklonen da si dam i moita kolonka ot moq samsung pri4inata za prodajbata e 4e maikami iska da si kupuva nqkuv drug telefon i stava izli6en cena - 250lv bez komentar edit : sklonen sam da vklu4a i bluetooth adapter kum komplekta no cenata stava 260lv snimki sled malko edit:2: eto gi i snimkite tova e kabela koito taka i ne uspqx da podkaram nito na moq telefon nito na maikami edit3: na nqkoi snimki sa se poqvili nqkvi cvetni ivici koito si nqmam i ideq kvi sa za koeto se izvinqvam vse pak s tolkova s motorola Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 taka poneje polu4ix dosta PM-i za barter pi6a tuka si4ki da pro4etat ne me interesuva barter telefona se prodava poradi pokupka na nov dosta hora mi pisaha 4e iskat da go vidqt zatova 6te napravim taka parvi mi pisa [GM]MASSKED i kaza 4e neska 6te mi se obadi da doide da go vidi ako toi ne doide sledva6tiq koito mi pisa e jewbox manual su6to mi pisa na ICQto masked kaza 4e 6te se obadi po obqd ako ne go napravi idva red na sledva6tiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Tova li e telefona http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=663 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 da tova e telefona vazmojen e 4ist barter za k750i tova estestveno ako dove4era ne go prodam na MASSKED Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 da tova e telefona vazmojen e 4ist barter za k750i tova estestveno ako dove4era ne go prodam na MASSKED vzimam go, ako ne si go prodal, samo che mi triabva i tonkolonkata, pishi mi PM kade i koga moga da doida da go vidia i da go probvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 az shte go vzema ako mi harsa stiga 2mata da ne sa go vzeli predi men Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 И аз се нареждам на опашката, заедно с USB adaptera го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 telefona e prodaden na MASSKED sas zdrave da si go polzva molq temata da bude zatvorena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.