Doss Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Трябва ми радио касетофон или само радио за домашни условия. Търся нещо евтинко и хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Трябва ми радио касетофон или само радио за домашни условия. Търся нещо евтинко и хубаво CD с радио ТСМ с дистанционно, чисто нова - 50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 Не ми трябват CD-та и дистанционно не ми трябва. Търся нормално работещо добре радио... може да няма и касети. С условието да работи перфектно и да е на добра цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Не ми трябват CD-та и дистанционно не ми трябва. Търся нормално работещо добре радио... може да няма и касети. С условието да работи перфектно и да е на добра цена... А какво разбираш под добра цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 10-тина лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 за 20лв мога да ти дам това за по-малко не бих се разделил с машинката. Работи перфектно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Все още търся в рамките на 10-тина лева....мога да дам повече за радио което може да запаметява станции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Хитачи за 10 кинта, сребрист, ако си съгласен ще ти пратя снимка на мейла Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 имам един ВЕФ , хваща радио Пловдив без проблем ама 10 кинта малко ми се стръват за него. Той е семейна реликва. Наслевство ми е от дядо ми (Бог да го прости) ... има букса за свързване с компютър много як саунд вади ... хахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 все още търся....прдлагаите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.