Midex Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Значи трябва ми по възможност мишка с топче на сериен порт (в краен случай PS2), в добро състояние, с поне 3 бутона (за предпочитане с 4) и допълнителните 1-2 да могат да се настройват за др. функция (Undo/Redo например...). Ако някой пази такава антика мога да дам до 5 лв. в зависимост от състоянието й. Напр. за A4Tech модел WWW-11 бих дал и повече. Предложенията - тук, или на РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Интересува ли те мишка на сериен порт Micro$oft с 2 бутона ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Интересува ли те мишка на сериен порт Micro$oft с 2 бутона ? Малко са ми само 2 бутона. Ще изчакам да видят темата и някои хора от форума, които се занимават основно с преподажба на части от стари компютри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 В Метрото имаше пред два-три дена видях май с три бутона се. 3 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 серийна / топче / 3 бутона - 5 лв Genius / ps/2 / с работещ сериен преходник / топче / 3 бутона / скрол - 6 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Благодаря, мисля че ще приема предложението на N00KiE (писа ми на ЛС), а и щом все още се намират по магазините от тези старите....мислех, че отдавна продават само лазерни и оптични. Темата може да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.