Jump to content
BulForum.com

prodavam playstation 2ka

Recommended Posts

popadna mi o6te 1 ps 2-ka ama az si imam zatova taq q puskam za prodajba

prodavam playstation 2 bez joistici , otpred kapa4eto koeto zakriva tva deto izliza da se puha diska e s4upeno no tova ne pre4i na rabota , prodavam go s komplekta mu kabeli

poneje ne sam go polzval neznam dali 4ete piratki no mi kazaha 4e imalo 4ip taka 4e ako ima nqkoi interes idva s piratski disc probva i ako mu dopadne - zima ina4e ne moga da kaja dali ima 4ip 6toto v momenta v nas nqmam piratki no ina4e drugite si gi 4ete

cena 100lv s mnogoooo lek komentar

Аз се инересувам даже и ако няма чип за пиратски игри. Кога и къде може да дойда да го вида. И да имаш съзнания колко струва нов джойстик и оригинална игра.

nov joistik xodix da si tarsq onzi den poneje si 4upix na moq originalniq posleden

zna4i ima na HAMA v dekom po 39lv

i originalni na SONY v germanos za po 49lv

ima6e i v edno magazin4e zad halite po 10,20,30,40,50,60 i bezji4ni s radio valni po 70kinta

originalnite igri neznam po kolko sa no sam po4ti siguren 4e ima i 4ip nameri ot nqkade 1 piratka da go probvame

icqto mi e v profila

vlez da se razberem

jelatelno e koito iska da q probva ako ima poznati da nameri 1 joistik da se obedi 4e si4ko i ba4ka na 6 su6to i edna piratka 6toto ne sam siguren 4e v nas imam piratski igri vse pak da se proveri dali ba4ka s takiva

ami zna4i ve4e stanaxte okolo 4-5 4oveka koito iskate da q kupite za da ne pravim ciganski nomera i da 4akam nqkoi da predloji po-golqma cena ot drugiq

kazvam taka shaq34 parvi mi se obadi o6te sno6ti ako toi ne haresa igrata idva red na drugiq koito me potarsi sled tova - Robi

tukmo s parite ot nego 6te si kupa 2 originalni joistika , ako imate vazmojnost zemete si ot nqkade 1 piratski i 1 originalen disc za da vidim dali izob6to 4ete piratski i da se uverite 4e si4ko si i e ok

ei sega q probvax 4ete audio cdta , dvdta , no nqmam joistik da vlezna da gi pusna no na televizora si pokazva 4e gi 4ete :) piratski disc ne uspqh da namerq v nas

eto i malko snimki da se vidi zakvo stava vapros posle da nqma nedovolni

еto tuka se vijda 4e kapa4eto lipsva

29-01-06_1144.jpg

29-01-06_1152.jpg

eto s tozi disk na fainal fantazy mi go donesoha vutre e .avi format sas subtitri no ne moga da razbera dali moje da se gleda po prostata pri4ina 4e nqma joistici

29-01-06_1153.jpg

29-01-06_1154.jpg

eto tuka komplekta kabeli koi mi dadoxa s neq vklu4va zahranva6t kabel , kabel za televizora i scart buksa ako televizora vi nqma kambanki a ima otzad samo skart kakto e moq

29-01-06_1155.jpg

eto i gornata i 4ast

snimkite sa kofti ama tolkoz s gsm :)

edit: tuka idealno se vijda zakvo stava vapros , 6te pomolq na koito ne mu dopada i se otkazva da go kupva (govora za horata koito mi pratiha PM 4e iskat da go vidat ) da mi pratqt pak PM i suotvetno da idva sledva6tiq jelae6 , da ne stane da go paza na edin dokato si zaguba si4ki jelae6ti i toi posle da kaje "bez kapa4e ne go iskam" :music

ei sega probvaxme s Robi igrata , ne 4ete piratski diskove qvno nqma 4ip

koito go interesuva da idva i da q gleda za sega cenata si ostava su6tata, koito ne go ustroiva da si q nameri po-evtino ne smqtam da q podarqvam po-dobre da pra6asva v nas ot kolkoto da q dam za bez pari

;)

ami ako be6e pro4el predposledniq post 6te6e da razbere6 4e nqma 4ip ;)

cenata e tolkova niska 6toto nqma 4ip a i joistici su6to a i kakto kazah ne mi trqbva za6toto si imam moq si s 4ip , ima6e uj dosta jelae6ti no se okazaha pove4eto neseriozni , samo robi doide do nas probva q vidq 4e raboti i kaza 4e 6te si pomisli drugite samo vqtar na ustata si pravat qvno :angry1

da sorry che ne prochetoh

a as do skoro se interesuvah

no ot kakto razbrah che PS3 shte chete sichki original igri ot PS2

sabiram pari za PS3 koito shte struva $400

a za horata koito se chudat da li da go vzimat

ako sichko si mu e nared da ne mu mislqt

edin frend e ima i kato mi pusne (na chupeno TV)

God of War, Shadow of Rome, Gran Turizmo 4 i ochite mi ostavat v ekrana

takache za tazi sena spored men tova si e jiv podarak

drug e vaprosa che znam kade prodavat oreginalni joistisi za 10 leva

takache za tazi sena spored men tova si e jiv podarak

drug e vaprosa che znam kade prodavat oreginalni joistisi za 10 leva

da tova e taka naistina skoro se prova6e edna ps1-ca na po4ti su6tata cena taka 4e pove4e cenata opredeleno nqma da bade namalena po - dobre da go farla v mazeto i da si sedi tam pone da ne me e qd posle

svetni me kade se prodavat takia joistici 6toto na moq playstation si gi 4upix i sega 4akam da mi dokarat v germanos no tam sa po 49lv originalnite namerix na edno mesto v kapana xilqda vida joistici ot 10 do 90 lv no ne mi haresaxa , iskam si originalni 4erni ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...