zlobil Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 popadna mi o6te 1 ps 2-ka ama az si imam zatova taq q puskam za prodajba prodavam playstation 2 bez joistici , otpred kapa4eto koeto zakriva tva deto izliza da se puha diska e s4upeno no tova ne pre4i na rabota , prodavam go s komplekta mu kabeli poneje ne sam go polzval neznam dali 4ete piratki no mi kazaha 4e imalo 4ip taka 4e ako ima nqkoi interes idva s piratski disc probva i ako mu dopadne - zima ina4e ne moga da kaja dali ima 4ip 6toto v momenta v nas nqmam piratki no ina4e drugite si gi 4ete cena 100lv s mnogoooo lek komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Аз се инересувам даже и ако няма чип за пиратски игри. Кога и къде може да дойда да го вида. И да имаш съзнания колко струва нов джойстик и оригинална игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 nov joistik xodix da si tarsq onzi den poneje si 4upix na moq originalniq posleden zna4i ima na HAMA v dekom po 39lv i originalni na SONY v germanos za po 49lv ima6e i v edno magazin4e zad halite po 10,20,30,40,50,60 i bezji4ni s radio valni po 70kinta originalnite igri neznam po kolko sa no sam po4ti siguren 4e ima i 4ip nameri ot nqkade 1 piratka da go probvame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ми кажи на ПМ къде и кога може да се види и пробва и кажи ICQ още сега ще се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 icqto mi e v profila vlez da se razberem jelatelno e koito iska da q probva ako ima poznati da nameri 1 joistik da se obedi 4e si4ko i ba4ka na 6 su6to i edna piratka 6toto ne sam siguren 4e v nas imam piratski igri vse pak da se proveri dali ba4ka s takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Ако не е продадена вече и аз се интересувам от конзолата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 ami zna4i ve4e stanaxte okolo 4-5 4oveka koito iskate da q kupite za da ne pravim ciganski nomera i da 4akam nqkoi da predloji po-golqma cena ot drugiq kazvam taka shaq34 parvi mi se obadi o6te sno6ti ako toi ne haresa igrata idva red na drugiq koito me potarsi sled tova - Robi tukmo s parite ot nego 6te si kupa 2 originalni joistika , ako imate vazmojnost zemete si ot nqkade 1 piratski i 1 originalen disc za da vidim dali izob6to 4ete piratski i da se uverite 4e si4ko si i e ok ei sega q probvax 4ete audio cdta , dvdta , no nqmam joistik da vlezna da gi pusna no na televizora si pokazva 4e gi 4ete piratski disc ne uspqh da namerq v nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Чудесно.Ако ми дойде реда ще си дойда с всичко.Джойстици ,сд-та и т.н. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Zlobil браво на хората като теб. Хубаво ще е ако ги има много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 eto i malko snimki da se vidi zakvo stava vapros posle da nqma nedovolni еto tuka se vijda 4e kapa4eto lipsva eto s tozi disk na fainal fantazy mi go donesoha vutre e .avi format sas subtitri no ne moga da razbera dali moje da se gleda po prostata pri4ina 4e nqma joistici eto tuka komplekta kabeli koi mi dadoxa s neq vklu4va zahranva6t kabel , kabel za televizora i scart buksa ako televizora vi nqma kambanki a ima otzad samo skart kakto e moq eto i gornata i 4ast snimkite sa kofti ama tolkoz s gsm edit: tuka idealno se vijda zakvo stava vapros , 6te pomolq na koito ne mu dopada i se otkazva da go kupva (govora za horata koito mi pratiha PM 4e iskat da go vidat ) da mi pratqt pak PM i suotvetno da idva sledva6tiq jelae6 , da ne stane da go paza na edin dokato si zaguba si4ki jelae6ti i toi posle da kaje "bez kapa4e ne go iskam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 ei sega probvaxme s Robi igrata , ne 4ete piratski diskove qvno nqma 4ip koito go interesuva da idva i da q gleda za sega cenata si ostava su6tata, koito ne go ustroiva da si q nameri po-evtino ne smqtam da q podarqvam po-dobre da pra6asva v nas ot kolkoto da q dam za bez pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 da dobavq 4e az prodava originalen disk i mem karta tak 4e ako nqkoi go vzeme moje da si vzeme i igra s memory karta na razumna cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 nova cena 90lv i nito stotinka po-malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 hmm nali imashe dosta jelaeshti priqtel mnogo niska sena no oshte ne sam razbral PS2-kata s chip li e ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 ami ako be6e pro4el predposledniq post 6te6e da razbere6 4e nqma 4ip cenata e tolkova niska 6toto nqma 4ip a i joistici su6to a i kakto kazah ne mi trqbva za6toto si imam moq si s 4ip , ima6e uj dosta jelae6ti no se okazaha pove4eto neseriozni , samo robi doide do nas probva q vidq 4e raboti i kaza 4e 6te si pomisli drugite samo vqtar na ustata si pravat qvno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 da sorry che ne prochetoh a as do skoro se interesuvah no ot kakto razbrah che PS3 shte chete sichki original igri ot PS2 sabiram pari za PS3 koito shte struva $400 a za horata koito se chudat da li da go vzimat ako sichko si mu e nared da ne mu mislqt edin frend e ima i kato mi pusne (na chupeno TV) God of War, Shadow of Rome, Gran Turizmo 4 i ochite mi ostavat v ekrana takache za tazi sena spored men tova si e jiv podarak drug e vaprosa che znam kade prodavat oreginalni joistisi za 10 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 takache za tazi sena spored men tova si e jiv podarak drug e vaprosa che znam kade prodavat oreginalni joistisi za 10 leva da tova e taka naistina skoro se prova6e edna ps1-ca na po4ti su6tata cena taka 4e pove4e cenata opredeleno nqma da bade namalena po - dobre da go farla v mazeto i da si sedi tam pone da ne me e qd posle svetni me kade se prodavat takia joistici 6toto na moq playstation si gi 4upix i sega 4akam da mi dokarat v germanos no tam sa po 49lv originalnite namerix na edno mesto v kapana xilqda vida joistici ot 10 do 90 lv no ne mi haresaxa , iskam si originalni 4erni Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 prodaden moje temata da bude zatvorena Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 дам играта е в мен и е отлична Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.