Jump to content
BulForum.com

buy : predno stukmo za samsung D500 ili panel

Recommended Posts

tarsq predpaznoto stukulce na samsung D500 (tova koeto e predi samiq display) poneje moito si gu s4upih , obikolix nasqkade i nikade nqmat v jeff v germanos v vega ?!

nqkoi ako ima ideq kade mogat da mi go smenat za opredelena suma da me svetne , su6tno taka moje i da kazvate ot kade da si kupa nov panel ako ne uspeq da si namera samo stukulceto 6toto v germanos kazaha 4e nqmalo paneli

mersi predvaritelno

edit : na ruski ne sam proverqval mislite li 4e tam e vazmojno da mi go opravqt ?

i vse pak kolko pari e edin nov originalen panel za d500 ? :blink:

Ами по принцип оригиналните панели са около 60лв.Провери на руски,като си взимах телефон от Фон бокс,там имаше оригинални панели.Имат 2 магазина на Руски!И не мисля,че ще намериш само предпазното стъкълце.След малко ще излизам вънка и,ако има някъв отворен мазагин за телефони на центъра ще поразпитам и ще видя кви са им цените на панелите!

zlobil,значи бях във фонбокс-а в търговкия център и го питах и ония ми каза,че много трудно можело да се намери панел за Д500 и незнаел на ква цена ще бъде,но по принцип оригиналните панели вървят по около 60лв.Отиди,ако искаш на бул.Руски там да питаш,защотото тоя във Фонбокс-а на център-а не ми изглежда на голям разбирач ,пък и там видях оригинални панели.И не вярвам да продават само стъкълцето,поне аз не съм виждал никъде,ама незнам??? :confused Дано да съм помогнал!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...