zlobil Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 tarsq predpaznoto stukulce na samsung D500 (tova koeto e predi samiq display) poneje moito si gu s4upih , obikolix nasqkade i nikade nqmat v jeff v germanos v vega ?! nqkoi ako ima ideq kade mogat da mi go smenat za opredelena suma da me svetne , su6tno taka moje i da kazvate ot kade da si kupa nov panel ako ne uspeq da si namera samo stukulceto 6toto v germanos kazaha 4e nqmalo paneli mersi predvaritelno edit : na ruski ne sam proverqval mislite li 4e tam e vazmojno da mi go opravqt ? i vse pak kolko pari e edin nov originalen panel za d500 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Ами по принцип оригиналните панели са около 60лв.Провери на руски,като си взимах телефон от Фон бокс,там имаше оригинални панели.Имат 2 магазина на Руски!И не мисля,че ще намериш само предпазното стъкълце.След малко ще излизам вънка и,ако има някъв отворен мазагин за телефони на центъра ще поразпитам и ще видя кви са им цените на панелите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Фон Бокс има и в Каршиака до магазин конрад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 abe az gi znam kade gi ima ama dali 6te ima stukla za d500 ili pone paneli ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 zlobil,значи бях във фонбокс-а в търговкия център и го питах и ония ми каза,че много трудно можело да се намери панел за Д500 и незнаел на ква цена ще бъде,но по принцип оригиналните панели вървят по около 60лв.Отиди,ако искаш на бул.Руски там да питаш,защотото тоя във Фонбокс-а на център-а не ми изглежда на голям разбирач ,пък и там видях оригинални панели.И не вярвам да продават само стъкълцето,поне аз не съм виждал никъде,ама незнам??? Дано да съм помогнал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 abe primerno stava da zema ot nqkuv panel mente stukulceto i da go zanesa samo da mi go slojat ama ako si namera originalen panel za d500 6te e o6te po-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 http://bulmobile.com/bg/others_info.php?id=11 виж тук ако все още търсиш. Бая е евтинко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.