zlobil Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 ta zna4i nai-nakraq obedix maikami pak da si zemem ku4e tq kaza 4e iska edinstveno 6ar pei ta eto q i obqvata mi tarsq takova ku4e - malko , po vazmojnost s rodoslovie na dobra cena ako nqkoi me svetne ot kade da si namera takuv haivan 6te sam mu mnogo blagodaren za momenta cenata e bez zna4enie sharpei Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Proveri tyk bing tyk bong tyk ping tyk pong i tyk ding Dano da sa ti ot polza.Yspeh v turseneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Малко оффтопик,ама това не беше ли най-скъпото куче в света? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 Малко оффтопик,ама това не беше ли най-скъпото куче в света? ami opredeleno se barka6 ne6to marto mersi mnogo linkovete mi svar6iha perfektna rabota temata moje da bude zatvorena ot nqkoi moder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.