Jump to content
BulForum.com

Продавам записвачка

Recommended Posts

ПРОДАДЕНА Моля затворете темата.

Писачката е чисто нова, неразпечатана, с една година гаранция. Замениха ми една дефектирала записвачка с тази, а междувременно клиента се ъпгрейдна, така че тази остана. Спокойно мога да я продам на цена на нова - ТЯ Е! Но нямам интерес да ми застоява и да и тече гаранцията. Гаранцията и изтича на 16.02.2007г.

Цена 30лв.

Не подлежи на коментар.

Не знам как да разбирам горното мнение, за това ще се кандидатирам за нея!

Досега готови да дадат искана цена, по реда на запитванията:

1. PROSTAKA - Today, 00:53 - ЛС

2. nonsan - Today, 02:04 - ЛС

3. Marvin - Today, 10:20 - тук

PROSTAKA, не се сърди, но едва ли ще устискам да ти я пазя толкова време, колкото искаш.

Ако nonsan не я вземе до петък да кажем, идва ред на Marvin.

Естествено ако PROSTAKA дойде пръв с пари я отнася веднага.

Предвид, че nonsan е "стар клиент" и сме работили досега добре заедно, както и предвид, че не от Пловдив и не може да доприпка за един час, се чувствам задължен да му я запазя поне за два дни.

PROSTAKA, не се сърди, но едва ли ще устискам да ти я пазя толкова време, колкото искаш.

Не се сърдя даваш я на тоя който изпревари разбира се.В бизнеса няма място за компромиси

Не се сърдя даваш я на тоя който изпревари разбира се.В бизнеса няма място за компромиси

10х, радвам се че има и разбрани хора. И аз не обичам да го обръщаме на детска градина. :)

nonsan се обади, че не може да мине тези дни и си отстъпва реда :D

Marvin - ти си на ход.

Който от тримата се появи първи с парите - получава.

P.S. БЛАГОДАРЯ на коректните купувачи - PROSTAKA, nonsan и всички останали като тях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...