batko32 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Купувам оригинално касетофонче от Опел на разумна цена. Дали ще е Philips или Grundig или Blaupunkt....не е много от значение.Е......ако е VDO най-добре може и да е кодиран......кода не е проблем Други марки/модели касетофони не ме интересуват "засега" Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 От Омега 96 година е. Какво предлагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Имам Блаупункт от Вектра.Пак е sc202 но не е като горния,има дисплей и е по различен.Не е кодиран.Скоро продадоха тук един същия за 20 лв та и аз му търся толкова.Запазен е.Имах Вектра 1993 и е от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 От Омега 96 година е. Какво предлагаш? Ами....цената я определяш ти.А това не е ли 202??? @moninceto Аватара ти ми е от любимите А колкото до радиото....в общи линии със дисплей не ми върши работа . Интересувам се от модел като в предишния пост.Е.......ако някой прдложи Car500 няма да откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 ами имам го е тоя от горната снимка-беше в астрата кога баща ми я купи -обаче не му работи УКВ-то а само дългите вълни и го махнах,хич не съм се занимавал с него щото си имаме clarion и просто ги смених-аз много много не им отбирам да не би да не бачка заради code ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 ами имам го е тоя от горната снимка-беше в астрата кога баща ми я купи -обаче не му работи УКВ-то а само дългите вълни и го махнах,хич не съм се занимавал с него щото си имаме clarion и просто ги смених-аз много много не им отбирам да не би да не бачка заради code ? Ами...невярвам да заради код.Ако беше от код-а нямаше да бачка изобщо.По-вероятно нещо тунера да не е в час или пък нещо друго по електрониката. Както и да е интересувах се от работеща кошница но няма да ти се разсърдя ако ми кажеш какви пари му търсиш "за части евентуално да го взема" П.П. @James_Bond007 би ли казал какъв е точния модел ??? Пише го на капачето на касетофона ама по снимката немога да го схвана .Прилича маааалко на SC804 но ....прилича.Сигурен съм , че не е същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ами...невярвам да заради код.Ако беше от код-а нямаше да бачка изобщо.По-вероятно нещо тунера да не е в час или пък нещо друго по електрониката. Както и да е интересувах се от работеща кошница но няма да ти се разсърдя ако ми кажеш какви пари му търсиш "за части евентуално да го взема" П.П. @James_Bond007 би ли казал какъв е точния модел ??? Пише го на капачето на касетофона ама по снимката немога да го схвана .Прилича маааалко на SC804 но ....прилича.Сигурен съм , че не е същия. Утре ще ти го кажа, защото трябва да го потърся Иначе си бачка перфектно, просто минахме на CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 ОК . Чакам отговор за модела.И за цената нищо не си споменал Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Какво стана бе колеги ? Нито на ПМ нито тука обявявате цена.Ако сте ги продали кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Batko-какво да ти кажа бе човек-аз ти казах че УКВ-то не работи иначе щях да ти го продам-работи на дълги вълни но то каква работа е това??? чува се пръщене ама то там няма май никви станции така че??? ето затова не ти отговорих на PM-Иначе доколкото си спомням(защото го свалих още същия ден в който купихме опела) касетофона работеше нормално 90% съм убеден в това----ако наистина го искаш в това състояние идвай и го взимай за 10 лева а ако съм се объркал и се окаже че и касетофона не работи(но работи почти съм сигурен)-няма проблем да го върнеш. АМА ПАК ТИ КАЗВАМ-АЗ РАЗВАЛЕНИ НЕЩА НИТО КУПУВАМ НИТО ПРОДАВАМ-СЪВЕТА МИ Е И ТИ ДА ПРАВИШ КАТО МЕН-и все пак ако толкова тие тъкнал тоя касетофон идвай да го взимаш П-п Модела е blaupunkt sc 202 (такъв е и на james bond) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Batko-какво да ти кажа бе човек-аз ти казах че УКВ-то не работи иначе щях да ти го продам-работи на дълги вълни но то каква работа е това??? чува се пръщене ама то там няма май никви станции така че??? ето затова не ти отговорих на PM-Иначе доколкото си спомням(защото го свалих още същия ден в който купихме опела) касетофона работеше нормално 90% съм убеден в това----ако наистина го искаш в това състояние идвай и го взимай за 10 лева а ако съм се объркал и се окаже че и касетофона не работи(но работи почти съм сигурен)-няма проблем да го върнеш.АМА ПАК ТИ КАЗВАМ-АЗ РАЗВАЛЕНИ НЕЩА НИТО КУПУВАМ НИТО ПРОДАВАМ-СЪВЕТА МИ Е И ТИ ДА ПРАВИШ КАТО МЕН-и все пак ако толкова тие тъкнал тоя касетофон идвай да го взимаш П-п Модела е blaupunkt sc 202 (такъв е и на james bond) Ами ако е такъв...няма да му издребняваме я Дай тел или някакъв друг начин да се свържем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Съжалявам че не можах да ти отговоря по рано, но бях адски зает.. Модела на радиото е SC202 едит: ама да знаеш че няма проблеми с бачкането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Ок колега @virtuozo. утре към 12:15-20 ще съм пре или поне около вас. @James_Bond007 .Благодаря колега.Солена ми е цената.Неискам да коментирам тук.Благодаря за отзива все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Благодаря на @virtuozo. Взех касетофона. Чудесен е. Продължавам да търся car300 SC804 ccr2006 ccrt2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.