Jump to content
BulForum.com

Купувам радио/касетофон от Опел

Recommended Posts

Купувам оригинално касетофонче от Опел на разумна цена.

Дали ще е Philips или Grundig или Blaupunkt....не е много от значение.Е......ако е VDO най-добре :)

може и да е кодиран......кода не е проблем ;)

Други марки/модели касетофони не ме интересуват "засега"

Имам Блаупункт от Вектра.Пак е sc202 но не е като горния,има дисплей и е по различен.Не е кодиран.Скоро продадоха тук един същия за 20 лв та и аз му търся толкова.Запазен е.Имах Вектра 1993 и е от нея.

От Омега 96 година е. Какво предлагаш?

Ами....цената я определяш ти.А това не е ли 202??? :unsure:

@moninceto

Аватара ти ми е от любимите :punk А колкото до радиото....в общи линии със дисплей не ми върши работа :( . Интересувам се от модел като в предишния пост.Е.......ако някой прдложи Car500 няма да откажа

ами имам го е тоя от горната снимка-беше в астрата кога баща ми я купи -обаче не му работи УКВ-то а само дългите вълни и го махнах,хич не съм се занимавал с него щото си имаме clarion и просто ги смених-аз много много не им отбирам :D да не би да не бачка заради code ?

ами имам го е тоя от горната снимка-беше в астрата кога баща ми я купи -обаче не му работи УКВ-то а само дългите вълни и го махнах,хич не съм се занимавал с него щото си имаме clarion и просто ги смених-аз много много не им отбирам :D да не би да не бачка заради code ?

Ами...невярвам да заради код.Ако беше от код-а нямаше да бачка изобщо.По-вероятно нещо тунера да не е в час или пък нещо друго по електрониката. Както и да е интересувах се от работеща кошница но няма да ти се разсърдя ако ми кажеш какви пари му търсиш "за части евентуално да го взема" :)

П.П.

@James_Bond007 би ли казал какъв е точния модел ??? Пише го на капачето на касетофона ама по снимката немога да го схвана :( .Прилича маааалко на SC804 но ....прилича.Сигурен съм , че не е същия.

Ами...невярвам да заради код.Ако беше от код-а нямаше да бачка изобщо.По-вероятно нещо тунера да не е в час или пък нещо друго по електрониката. Както и да е интересувах се от работеща кошница но няма да ти се разсърдя ако ми кажеш какви пари му търсиш "за части евентуално да го взема" :)

П.П.

@James_Bond007 би ли казал какъв е точния модел ??? Пише го на капачето на касетофона ама по снимката немога да го схвана :( .Прилича маааалко на SC804 но ....прилича.Сигурен съм , че не е същия.

Утре ще ти го кажа, защото трябва да го потърся :) Иначе си бачка перфектно, просто минахме на CD ;)

ОК . Чакам отговор за модела.И за цената нищо не си споменал ;)

Какво стана бе колеги ? Нито на ПМ нито тука обявявате цена.Ако сте ги продали кажете. B)

Batko-какво да ти кажа бе човек-аз ти казах че УКВ-то не работи иначе щях да ти го продам-работи на дълги вълни но то каква работа е това??? чува се пръщене ама то там няма май никви станции така че??? ето затова не ти отговорих на PM-Иначе доколкото си спомням(защото го свалих още същия ден в който купихме опела) касетофона работеше нормално 90% съм убеден в това----ако наистина го искаш в това състояние идвай и го взимай за 10 лева а ако съм се объркал и се окаже че и касетофона не работи(но работи почти съм сигурен)-няма проблем да го върнеш.

АМА ПАК ТИ КАЗВАМ-АЗ РАЗВАЛЕНИ НЕЩА НИТО КУПУВАМ НИТО ПРОДАВАМ-СЪВЕТА МИ Е И ТИ ДА ПРАВИШ КАТО МЕН-и все пак ако толкова тие тъкнал тоя касетофон идвай да го взимаш :)

П-п Модела е blaupunkt sc 202 (такъв е и на james bond)

Batko-какво да ти кажа бе човек-аз ти казах че УКВ-то не работи иначе щях да ти го продам-работи на дълги вълни но то каква работа е това??? чува се пръщене ама то там няма май никви станции така че??? ето затова не ти отговорих на PM-Иначе доколкото си спомням(защото го свалих още същия ден в който купихме опела) касетофона работеше нормално 90% съм убеден в това----ако наистина го искаш в това състояние идвай и го взимай за 10 лева а ако съм се объркал и се окаже че и касетофона не работи(но работи почти съм сигурен)-няма проблем да го върнеш.

АМА ПАК ТИ КАЗВАМ-АЗ РАЗВАЛЕНИ НЕЩА НИТО КУПУВАМ НИТО ПРОДАВАМ-СЪВЕТА МИ Е И ТИ ДА ПРАВИШ КАТО МЕН-и все пак ако толкова тие тъкнал тоя касетофон идвай да го взимаш :)

П-п Модела е blaupunkt sc 202 (такъв е и на james bond)

Ами ако е такъв...няма да му издребняваме я :) Дай тел или някакъв друг начин да се свържем.

Ок колега @virtuozo. утре към 12:15-20 ще съм пре или поне около вас. :)

@James_Bond007 .Благодаря колега.Солена ми е цената.Неискам да коментирам тук.Благодаря за отзива все пак.

Благодаря на @virtuozo. Взех касетофона. Чудесен е.

Продължавам да търся

car300.gif car300 sc804-Phillips-small.jpg SC804

ccr2006.gif ccr2006 ccrt2008.gif ccrt2008

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...