FENA Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Търся да купя една кутия АТХ(при добри предложения,разбира се).Искам само да е напълно изрядна и запазена,за цветя нямам претенции,може и черна да е.Не искам нещо гъзарско и ултра скъпо,като няква стъклена кутия за 80лв например.Препоръчително е да е със захранване,но при добра оферта може и без такова.ПО възможност качйвате снимки на това което предлагате,както казвайте и захваранванията каква марка са евентуално.Може да направим и бартер за СД рам,със доплащане от моя или ваща страна,това вече е в зависимост от това какво ще се разбрем.Приемам оферти на ЛС,в темата или на 0887 31 61 03,може и смс да пускате,ако някой ми е писал лично,за да знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Кутия си намерих вече,търся си едно свястно АТХ захранване само,до към 300 вата да кажем,който има да предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 De LUXE 300W Има Гаранция до края на март. След 10-15 мин тръгвам за Пловдив. Ако те интересува пиши или ми се обади на мобилният в подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Намерих си и захранване,благодаря на отзовалите се и най-вече на Васил. Темата да се затваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.