DJ Mighty K Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Продавам си пулта който е Pioneer DJM-500 в перфектно техническо състояние!!! Много е запазен и почти не е излизал от нас...Ползван е предимно вкъщи!!! Всичко му работи безупречно дори мога да дам 1 месец гаранция от мен.... Цената му е 1100 български лева и не подлежи на коментар. за повече информация на: [email protected] или 257-084-240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Снимки може ли да качиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 В момента нямам възможност... просто няма с какво да го снимам... Какво искаш да видиш? Как изглежда самият модел или дали е очукан и колко е запазен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 http://www.zzounds.com/item--PNRDJM500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 приятелю JOESKI... да това е пулта, но не разбрах... постна го заради снимката или заради цената която е написана там Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Kakvo drugo osven da smesva dva (v slu4aq 4) kanala moje, vijdam 4e ima nqkakvi simple efekti, dai pove4e info. Za6to go prodava6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 има няколко ефекта ... Delay, Echo , Flanger ... може да се върже и sempler или effector... има pich shifter и други ефекти...4 канала е пулта.един от най-върховите модели на Pioneer с доказано качество и перфектен звук! Много добри корекции на честотите.Изход за мониторна колона... beat counter... и други чудесии... В перфектно състояние е и няма проблем да го пробвате преди да го вземете.продавам го защото имам спешна нужда от пари в момента и дори ми е много тежко да се разделя с него защото го купих с много любов!!! след 2-3 месеца като събера парички мисля да си взема пак такъв И да добавя нещо ново.... Който го купи до края на тази седмица го взима на цена 1000 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 От понеделник цената отново става 1100 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Цената в момента все още е 1000 лева !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Оххххх защо точно когато ми трябват пари не мога да продам нищо.... Хора разберете че това не е висока цена за този пулт а съвсем нормална. Пулта е перфектен!!! 950 лева последно !!! 0885302037 - Коцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Приятелю, разбирам те, определено, но в този форум... основната възрастова група е една такава... че... Хората харчат парите на мама и тати и нямат лични доходи, които да инвестират в това нещо. Това са доста пари за каквото и да е. Аз също имам огромно желание да притежавам тази машина, още от преди твоята обява. Знам й цената. Но на този етап не мога да инвестирам толкова пари, а за лично удоволствие- не върви, много скъпо удоволствие е... Пусни обявата другаде. Видях я и в Tech.bg, ама тук шансът е най-малък... Съжалявам, че пиша, въпреки, че не съм купувач. Дано не бъда наказан за това. Успех в продажбата. И ХОРА, пултът наистина е невероятен! Това е една от най-яките машинки, които можете да си представите за тая работа, на най-яката фирма, която може да го произведе! А цената вече е смешна за това качество... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 И аз да вметна един офтопик: Пултът наистина е хубав, но е строго специализирана техника за конкретни цели. Както казва Teddy-King 80% от хората тук харчат парите на мама и тати, а когато мама и тати дадат повечко пари, обикновено за 1000 лв. човекът си купува последен модел GSM, с който всеки ден ще може да се гъзари пред съучениците си.....такова е положението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.