Jump to content
BulForum.com

Продавам DJ пулт PIONEER DJM-500

Recommended Posts

Продавам си пулта който е Pioneer DJM-500 в перфектно техническо състояние!!! Много е запазен и почти не е излизал от нас...Ползван е предимно вкъщи!!! Всичко му работи безупречно дори мога да дам 1 месец гаранция от мен.... Цената му е 1100 български лева и не подлежи на коментар.

за повече информация на:

[email protected] или 257-084-240

В момента нямам възможност... просто няма с какво да го снимам... Какво искаш да видиш? Как изглежда самият модел или дали е очукан и колко е запазен?

има няколко ефекта ... Delay, Echo , Flanger ... може да се върже и sempler или effector... има pich shifter и други ефекти...4 канала е пулта.един от най-върховите модели на Pioneer с доказано качество и перфектен звук! Много добри корекции на честотите.Изход за мониторна колона... beat counter... и други чудесии...

В перфектно състояние е и няма проблем да го пробвате преди да го вземете.продавам го защото имам спешна нужда от пари в момента и дори ми е много тежко да се разделя с него защото го купих с много любов!!! след 2-3 месеца като събера парички мисля да си взема пак такъв

И да добавя нещо ново.... Който го купи до края на тази седмица го взима на цена 1000 лева ;)

• 2 weeks later...

Оххххх защо точно когато ми трябват пари не мога да продам нищо.... Хора разберете че това не е висока цена за този пулт а съвсем нормална. Пулта е перфектен!!!

950 лева последно !!!

0885302037 - Коцето

Приятелю, разбирам те, определено, но в този форум... основната възрастова група е една такава... че... Хората харчат парите на мама и тати и нямат лични доходи, които да инвестират в това нещо. Това са доста пари за каквото и да е. Аз също имам огромно желание да притежавам тази машина, още от преди твоята обява. Знам й цената. Но на този етап не мога да инвестирам толкова пари, а за лично удоволствие- не върви, много скъпо удоволствие е... Пусни обявата другаде. Видях я и в Tech.bg, ама тук шансът е най-малък...

Съжалявам, че пиша, въпреки, че не съм купувач. Дано не бъда наказан за това. Успех в продажбата. И ХОРА, пултът наистина е невероятен! Това е една от най-яките машинки, които можете да си представите за тая работа, на най-яката фирма, която може да го произведе! А цената вече е смешна за това качество...

И аз да вметна един офтопик: Пултът наистина е хубав, но е строго специализирана техника за конкретни цели. Както казва Teddy-King 80% от хората тук харчат парите на мама и тати, а когато мама и тати дадат повечко пари, обикновено за 1000 лв. човекът си купува последен модел GSM, с който всеки ден ще може да се гъзари пред съучениците си.....такова е положението... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...