member Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 http://www.pinnaclesys.com/publicsite/uk/P...V/PCTV+RAVE.htm Това е тунерчето. Търся му 50 лв. Причин за продажбата е че нямам нужда вече от него. п.с. Липсва му кабелчето към звуковата карта /но пък има вътрешно такова кабелче AUX/ Ако имате някакви оферти за замяна или някакви забележки по цената - не се колебайте да ги споделите!!!!! Тунера си върви с Дистанционно, диск с Driveri и софтуер за гледане, кабелче вътрешно за звука, и кабелче вънншно за звука!!! / купих едно чисто ново - старото е безследно изчезнало / Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 нова цена 45лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp-studio Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 30 лева съм готов да дам за него. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 27лв.+RivaTNT2 устройва ли те? Потърси ме на кю-то ако имаш забележки към офертата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 30 лева съм готов да дам за него.[email protected] 30лв са мънчко за този тунер ако решиш да отпуснеш повече - на линия съм 27лв.+RivaTNT2 устройва ли те? Потърси ме на кю-то ако имаш забележки към офертата. истройва ме замяна за видеокарта - но за по силен модел нещо - ако се наложи може и аз да дам някой лев!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp-studio Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 30лв са мънчко за този тунер ако решиш да отпуснеш повече - на линия съм истройва ме замяна за видеокарта - но за по силен модел нещо - ако се наложи може и аз да дам някой лев!!!!!! Я да видя как кепва тунера, пак тогава ще говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 ...и като си помисля че имах Pinnacle който бях купил за 130 лева лошо ми става.... пу как падат цените тунера е много добър... нямам никакви пари в момента иначе щях да го купя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 аз имам тук една излишна gigabyte radeon 9200se 128mb 64 bit ..... колко лв-чета ще искаш да ти доплатя за тунера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Тунера е продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.