Jump to content
BulForum.com

продавам 3.2 MP дигитален фотоапарат CANON A300 +

Recommended Posts

CANON A300 Апарата съм си го купувал от щатите. Само аз съм го ползвал и е в отлично състояние. Продавам го, защото си взех ДСЛР.

Зарядното е Саньо с 4 батерии. Кабели, книжки и всякакви такива.

Цена - 200 лв

Ако някой го интересуват, мога да постна снимки - прави ги брилянтни - все пак е Канон;)

Ето линк за техническите данни на фотоапарата

Canon Powershot A300

Така изглежда отпред

a300_front_open.jpg

Така изглежда отзад

a300_back.jpg

ето снимка от фотоапарата на дневна светлина на средната резолюция (1600х1200) със средна компресия - има една по- лоша и една по- добра

1600x12002pq.th.jpg

>ЛИНК<

как се справя с макрото - това е кроп от най - голямата резолюция

macrocrop3yq.th.jpg

>ЛИНК<

ето и в ситуация, където се дънят повечето нискокачествени дигитални сапунерки - снимка на тъмно със светкавица - отново средна компресия от фотоапарата

hristina8ou.th.jpg

>ЛИНК<

Продавам го с оригиналната Канонска 16 МБ CompactFlash карта - друга просто нямам и не съм видял нужда да си купя. На тази средната резолюция със средна компресия, от която излизат чудесни разпечатки 9х13см във фотото прави 30 - 35 снимки на тези 16 МБ.

Клипчетата са със звук и до изчерпване на наличното място на картата - няма къде да кача, но се справя много, много добре като даже има вградени тулове за едитване в самия фотоапарат - рязане/лепене на видеото.

Абсолютно добросъвестен продавач съм, така че всичко е без изненади (неприятни) ;)

Цената може леко да се коментира наживо - обичам си го фотоапарата и бих го дал и малко по- евтино на някой, който ще му се радва :)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...