ROBIN Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Монитора да работи нормално, не ми трябват развалини. Може и 14' дори, само да е евтин. Външния вид няма значение. Ще взема монитора на този, който ми предложи най-ниска цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 имам лг 15' studioworks...работил съм с него окол 2 години и не ми е правил нито един проблем. Мога да го дам за 40 лв.НА външен вид му няма нищо.И драйверите му пазя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newworldorder Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 proview'15. цена 25лв. в момента не е при мен за да му видя другите характеристики.купуван е от мен през 2000 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 14" - 15 leva!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 15, 2006 Author Share Posted January 15, 2006 За да не стават грешки искам да отбележа че търся цветен монитор а не черно бял.. засега съм харесал proview-то. ако до утре няма нови предложения, взимам него. Купих монитора на newworldorder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.