Jump to content
BulForum.com

колко бихте дали за GB FX5900XT?

Recommended Posts

Хайде да ме ориентирате в приблизителната цена, която мога да и взема на тази карта.Боли ме сърцето като си помисля, че за нищо струващия сега продукт съм се бръкнал около 180$, но така е, ще си блъскам сега главата като не изчаках още малко до 6600.Та не ми се ще да се разделя с нея за по-малко от 110$, но това е май твърде оптимистично а? :P

Хайде да ме ориентирате в приблизителната цена, която мога да и взема на тази карта.Боли ме сърцето като си помисля, че за нищо струващия сега продукт съм се бръкнал около 180$, но така е, ще си блъскам сега главата като не изчаках още малко до 6600.Та не ми се ще да се разделя с нея за по-малко от 110$, но това е май твърде оптимистично а? :P

ai barter za fx 5700 asus sus garancia 10 meseca...s dopla6tane ot moia strana? taka 6te moje6 da q prodade6 za po malko pari moqta karta i da spe4eli6 pove4e...iska6 li ?

Темата е малко извън правилата но щом мислиш да я продаваш.

По принциш тези карти в момента вървят по 150-160 лева втора ръка, няма де е зле ако я продаваш да дадеш повече информация за картата въперки че има много ревюта точно за тази, но можеш да кажеш колко още гаранция и остава, сменял ли си охлаждането, и нещо друго, като някой може да се заинтересува от нея.

П.П.

Бартер с доплащане също не е лош вариант при липса на интерес за цялостното закупуване на картата.

Абе да ти кажа 120 лева някъде може да и намериш някой.Един 6600 e бие в всички нови игри.А цената му е около 105-110$.Ако картата има гаранция цената пада около 30% ако няма 40%.

Демек 100$*0.3=70$ ако няма 60$ така ,ако и намалиш цената около 100лв се обади :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...