Vincenzo Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Хайде да ме ориентирате в приблизителната цена, която мога да и взема на тази карта.Боли ме сърцето като си помисля, че за нищо струващия сега продукт съм се бръкнал около 180$, но така е, ще си блъскам сега главата като не изчаках още малко до 6600.Та не ми се ще да се разделя с нея за по-малко от 110$, но това е май твърде оптимистично а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Хайде да ме ориентирате в приблизителната цена, която мога да и взема на тази карта.Боли ме сърцето като си помисля, че за нищо струващия сега продукт съм се бръкнал около 180$, но така е, ще си блъскам сега главата като не изчаках още малко до 6600.Та не ми се ще да се разделя с нея за по-малко от 110$, но това е май твърде оптимистично а? ai barter za fx 5700 asus sus garancia 10 meseca...s dopla6tane ot moia strana? taka 6te moje6 da q prodade6 za po malko pari moqta karta i da spe4eli6 pove4e...iska6 li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Темата е малко извън правилата но щом мислиш да я продаваш. По принциш тези карти в момента вървят по 150-160 лева втора ръка, няма де е зле ако я продаваш да дадеш повече информация за картата въперки че има много ревюта точно за тази, но можеш да кажеш колко още гаранция и остава, сменял ли си охлаждането, и нещо друго, като някой може да се заинтересува от нея. П.П. Бартер с доплащане също не е лош вариант при липса на интерес за цялостното закупуване на картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Абе да ти кажа 120 лева някъде може да и намериш някой.Един 6600 e бие в всички нови игри.А цената му е около 105-110$.Ако картата има гаранция цената пада около 30% ако няма 40%. Демек 100$*0.3=70$ ако няма 60$ така ,ако и намалиш цената около 100лв се обади Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.