Jump to content
BulForum.com

Продавам: Рам памет

Recommended Posts

Паметта е немско производтсво на тайминги 8-3-3-2.5 по SPD няма гранация зашото е от старите партитеи и отдавна е изтекла, при мен съм я пускал в асинхронен режим на 470Мhz и е работила иделнo като през повечето време съм я държал на 450Mhz и всичко това на волтажи 2.6 и 2.7.

Парите които и търся са 70 лева, пишете тук или на лични ако имате предложения.

За сега цената е 70 лева, в бъдеще може да се замисля, приемат се коментари в разумни граници.

Ти за колко би дал твоята? Бих я купил и да ги пусна в дует двете :).

Просто за протокола тази която гледаш(новата) е с BGA монтаж на чиповете и е съвсем различна(пишеше някъде че е оптимизарана за VIA chipset но не знам точно).

За сега цената е 70 лева, в бъдеще може да се замисля, приемат се коментари в разумни граници.

Ти за колко би дал твоята? Бих я купил и да ги пусна в дует двете :).

Просто за протокола тази която гледаш(новата) е с BGA монтаж на чиповете и е съвсем различна(пишеше някъде че е оптимизарана за VIA chipset но не знам точно).

Az mislia,che komentara mi e savsem razumen!!!Tvoita pamet niama garancia i e second hand drugite komentari mislia,che sa izlishni!Moita pamet ne mislia da ia prodavam,a fakta,che iskam da vzema tvoita govori,che i na men mi trebe za duet! ;)

Az sashto se interesyvam ot MDT-to i davam vednaga 65lv za neq.... Dnes sam nimal po vsi4ki magazini iz plovdiv ERA GIGAHERTZ i t.n. i pr tqh tzenata na nova s 24 ili 36 mesetza garantzq se dvijeshe ot 76 do 79lv taka4e spored men 65lv e dobra syma koqto bih dal vednaga... mojesh da pishesh i na P.M. ako neshto imash komentar po tzenata da se razberem neshto

Паметта вече е при @demisa и ако се разбере с неговата памет (MDT от новите, които са с BGA квадратни чипове) осава при него, а ако не е съвместима ще я вземе @inherit.hit.bg.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...