poznai Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Дойде време да си взимам ново кученце. Желанието ми е кученцата да са родени февруари-март месец, за да може да расте на слънце. Не искам проблеми от сорта на рахит. Искам нещо като родословие, не искам да взимам мелез. Искам да видя и майката и бащата. - Ако и при двамата липсва нотка на злоба, няма нужда и да ги виждам - не желая куче с миролюбиви родители. Искам да си избера сам кучето от цялото кучило. Искам едно хубаво, здраво и сериозно кученце с тъмна разцветка/чепрак, съответно и тъмни очи. Желанието ми е да го взема около 45-ия ден след раждането. Мъжко куче. Ако са вдигнали ушенцата до това време, няма нужда да ги виждам, не искам куче от там. Общо взето, чакам предложения само от хора, които разбират от немски овчарки или просто координати към кого друг мога да се обърна за целта. Не искам евтино куче, но и не безбожно скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Дойде време да си взимам ново кученце.Желанието ми е кученцата да са родени февруари-март месец, за да може да расте на слънце. Не искам проблеми от сорта на рахит. Искам нещо като родословие, не искам да взимам мелез. Искам да видя и майката и бащата. - Ако и при двамата липсва нотка на злоба, няма нужда и да ги виждам - не желая куче с миролюбиви родители. Искам да си избера сам кучето от цялото кучило. Искам едно хубаво, здраво и сериозно кученце с тъмна разцветка/чепрак, съответно и тъмни очи. Желанието ми е да го взема около 45-ия ден след раждането. Мъжко куче. Ако са вдигнали ушенцата до това време, няма нужда да ги виждам, не искам куче от там. Общо взето, чакам предложения само от хора, които разбират от немски овчарки или просто координати към кого друг мога да се обърна за целта. Не искам евтино куче, но и не безбожно скъпо. хъски как ти звучи? цена 800-900 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Той си е написал немска овчарка.Иначе аз имам интерес за хъски, ако можеш дай подробности на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.