Jessy Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Продавам 'Motorola C139', чисто нова, неразкодирана, от Германия. Цена 125http://www.gsmarena.com/motorola_c139-1304.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 А може ли да се разкодира? Защото това което си писъл "без гаранция, неразкодирана" ми звучи съмнително? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 "Jessy" по ЛИНКА който си дал с ИНФО за GSMa ,виждам че е ДВУБАНДОВ. Ако можеш кунсолтирай се с някой и пиши в крайна сметка 2-бандов или 3-бандов е. Ако е 3-бандов ще ти пиша ЛС да се разберем. МЕРАКЛИЯ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 "Jessy" по ЛИНКА който си дал с ИНФО за GSMa ,виждам че е ДВУБАНДОВ.Ако можеш кунсолтирай се с някой и пиши в крайна сметка 2-бандов или 3-бандов е. Ако е 3-бандов ще ти пиша ЛС да се разберем. МЕРАКЛИЯ съм Ami ochevidno e dvubandov. Samo ne mi e qsno za kakvo ti e drugo sled kato tova ti vurshi rabota v cqla evropa a i ot nqkoq druga godina i v golemite gradove v USA. E moje bi shte imash problemi malko v Asia no ne navsqkude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Ami ochevidno e dvubandov. Samo ne mi e qsno za kakvo ti e drugo sled kato tova ti vurshi rabota v cqla evropa a i ot nqkoq druga godina i v golemite gradove v USA. E moje bi shte imash problemi malko v Asia no ne navsqkude Защото след него си купих друг и сега този ми е ненужен, затова го продавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 Нова цена 125 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Нова цена 125 лв. Prodadena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.