fiko_pld Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Търся да закупя от тези ПРЕДПАЗНИТЕ МРЕЖИ ,решетки и мн.др. видове названия ,според мен насещате ,от тези които се слагат пред МОНИТОРА и сабират УВ лъчите и за това не съм сигурен ,но предполагам,че предпазва малко или много ,защото прекарвам голяма част от деня пред компютърът и искам малко или много да нямале ВРЕДИМОСТА. И също така искам да е за 17" МОНИТОР по малки не ми вършат работа може и за 19 ". Или поне ако може да ме упътите от каде мога да си закупа такова нещо ... Може да предлагате или да ми помогнете с съвет от каде мога да закупа. БЛагодар предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Цък EDIT: otnosno dolniq post, ne sam obarnal vnimanie. haha sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Хубаво, че искаш да помогнеш ама на. Изрично питах в посочената тема, и човека отговори, че екранът е 15". Иначе и аз търся защитен екран за 17" монитор, затова си позволявам коментар тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 В Метро продават.Поне аз си купих от там преди година някъде.Мисля,че цената беше някъде около 9 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Благодаря много на botevbeerboys при 1-ва възможност ще провера в МЕТРО. А до колкото се отнася до ОФЕРТАТА на Dimitar 90 ,не мисля ,че ме устройва. Това което го предлагаш "Dimitar 90" е за 15" и 14" МОНИТОРИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.