pamporov Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Сигурно около празниците някои са си подарили или са им подарили течнокристални монитори, ами да им са честити! А сега се чудят как да се отърват от стария обемист монитор? Проблема им е решен, стига да ми хареса Предложенията може и тук и на лични, и на ICQ, на който както му е по-удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Брей! Никой ли не продава стар монитор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Брей! Никой ли не продава стар монитор? LG F 700B на 2 години още в гаранция перфектен 115 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Имаш РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Тъй като и аз търся, не ми се отваря нова тема, ако някой има нещо да се "оттървава" да пише тук, може и снимки - СНИМКИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Тъй като и аз търся, не ми се отваря нова тема, ако някой има нещо да се "оттървава" да пише тук, може и снимки Монитор 17 флат SAMSUNG SyncMaster 753 dfx на 2г. перфектно състояние. ЦЕНА 140лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 Слабо предлагане,моля цените да не са по-високи от 100-ина лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunders Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Продавам LG Flatron 795FT за 130 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 Година на производство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Колко даваш за LG F700B Flatron има още няколко месеца гаранция от Технополис Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 Колко даваш за LG F700B Flatron има още няколко месеца гаранция от Технополис Ами зависи от състоянието му. Днес гледах един такъв и останах поразен от лошата и трепереща картина и се отказах, иначе човека му искаше към 100-ина лева, даже и той имаше остатъчна гаранция към Адроит. Така че ако ми хареса ще дам 100 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.