Jump to content
BulForum.com

Opel Corsa

Recommended Posts

Продава се Opel Corsa 1.3 бензин

+ газова уредба

5 ст. скоростна кутия

цена: 1000лв.

тел: 0888412487

Колата не е моя - върша услуга - затова ако имате допълнителни въпроси за колата - обърнете се на горепосочения телефон B)

Колата не е моя - върша услуга - затова ако имате допълнителни въпроси за колата - обърнете се на горепосочения телефон B)

Обаждах се на телефона и ВЪОБЩЕ не съм доволен от информацията, която получих. Вдигна ми някаква жена която за 3минутен разговор не успя да ми каже със сигурност дори коя година е колата. Нямам намерение да се набутвам повече, така че ако искат да я продадат, моля дайте тук подробна информация - година на производство, техническо състояние, платени данъци и застраховки - докога, кога е минала преглед? И СНИМКИ!

Иначе просто губя интерес.

dove4era ste se svurja s horata da gi pitam i ste pi6a pove4e za kolata:) - dali vsi4ko i e plateno, na kolko kilometra e i tn... ta za

obadih se na 4oveka - kaza 4e nqma problem - koito proqvqva interes kum neq - moje da otide na ул.Гладстон 27 - taka ste moje i da vidi kolata i da govori sus sobstvenika! - na tozi adres ima edno magazin4e optika - ako nikoi ne vi otgovori na zvuneca - vlezte v optikata

kazaha mi 4e kolata e s plateno mito i plateni danuci ...

ako ima nqkakvi problemi pi6ete :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...