Kopeto_01 Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Продава се Opel Corsa 1.3 бензин + газова уредба 5 ст. скоростна кутия цена: 1000лв. тел: 0888412487 Колата не е моя - върша услуга - затова ако имате допълнителни въпроси за колата - обърнете се на горепосочения телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 ima li plateno mito i kolata da ne e katastrofirala?? S kolko vrati e !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Колата не е моя - върша услуга - затова ако имате допълнителни въпроси за колата - обърнете се на горепосочения телефон Обаждах се на телефона и ВЪОБЩЕ не съм доволен от информацията, която получих. Вдигна ми някаква жена която за 3минутен разговор не успя да ми каже със сигурност дори коя година е колата. Нямам намерение да се набутвам повече, така че ако искат да я продадат, моля дайте тук подробна информация - година на производство, техническо състояние, платени данъци и застраховки - докога, кога е минала преглед? И СНИМКИ! Иначе просто губя интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopeto_01 Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 dove4era ste se svurja s horata da gi pitam i ste pi6a pove4e za kolata:) - dali vsi4ko i e plateno, na kolko kilometra e i tn... ta za obadih se na 4oveka - kaza 4e nqma problem - koito proqvqva interes kum neq - moje da otide na ул.Гладстон 27 - taka ste moje i da vidi kolata i da govori sus sobstvenika! - na tozi adres ima edno magazin4e optika - ako nikoi ne vi otgovori na zvuneca - vlezte v optikata kazaha mi 4e kolata e s plateno mito i plateni danuci ... ako ima nqkakvi problemi pi6ete Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Заинтересуван съм ... имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.