JDFU Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Размерите на лаптопа са 263x35x275мм, така че естествено трябва да се побира в раницата. Може и чанта/куфар, но все пак предпочитам раница. Показвайте снимки по възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Съжалявам че може и да е офтопик, но аз си купих от тук и съм много доволен (а и цената е много добра). Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Размерите на лаптопа са 363x35x275мм, така че естествено трябва да се побира в раницата. Може и чанта/куфар, но все пак предпочитам раница. Показвайте снимки по възможност. В магазин "JYSK" (отстрани на Metro - дългата редица магазини) видях раници за лаптоп по около 25-35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Нямам нищо против, ако си намеряхубава нова. Проблема е че след като обиколих 4-5 магазина + десетина сайта останах с впечатлението, че са доста голяма рядкост раници за лаптопи с такива габарити (а уж си е е стандартен размер широкоекранен 15.4 инча ) и нещо все не ми харесват...пък и повечето бяха 100+ лв. @georgekodinov а знаеш ли какви са размерите на тази раница? Изглежда добре и цената е приемлива, но ме е страх да поръчам без да съм сигурен, че е достатъчно голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 @georgekodinov а знаеш ли какви са размерите на тази раница? Изглежда добре и цената е приемлива, но ме е страх да поръчам без да съм сигурен, че е достатъчно голяма. Тези образи от СНСУС трябва да я имат на склад. Аз така направих : отидох до офиса им в Пловдив и попитах Иначе аз съм с Dell Inspiron 8100 и си влиза чудесно, а и място отгоре и отстрани остава. За колко е голяма не знам : нямам метър под ръка в офиса Раницата е супер : изработка на Самсонит по поръчка на HP. Едит: ако тези от офиса ти правят грижи, пиши на ПМ да се разбреме да ти покажа моята раница и да видиш дали ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.