Jump to content
BulForum.com

Купувам раница за лаптоп

Recommended Posts

Размерите на лаптопа са 263x35x275мм, така че естествено трябва да се побира в раницата. Може и чанта/куфар, но все пак предпочитам раница. Показвайте снимки по възможност.

Съжалявам че може и да е офтопик, но аз си купих от тук и съм много доволен (а и цената е много добра).

Размерите на лаптопа са 363x35x275мм, така че естествено трябва да се побира в раницата. Може и чанта/куфар, но все пак предпочитам раница. Показвайте снимки по възможност.

В магазин "JYSK" (отстрани на Metro - дългата редица магазини) видях раници за лаптоп по около 25-35лв. :punk

Нямам нищо против, ако си намеряхубава нова. Проблема е че след като обиколих 4-5 магазина + десетина сайта останах с впечатлението, че са доста голяма рядкост раници за лаптопи с такива габарити (а уж си е е стандартен размер широкоекранен 15.4 инча :blink: ) и нещо все не ми харесват...пък и повечето бяха 100+ лв.

@georgekodinov а знаеш ли какви са размерите на тази раница? Изглежда добре и цената е приемлива, но ме е страх да поръчам без да съм сигурен, че е достатъчно голяма.

@georgekodinov а знаеш ли какви са размерите на тази раница? Изглежда добре и цената е приемлива, но ме е страх да поръчам без да съм сигурен, че е достатъчно голяма.

Тези образи от СНСУС трябва да я имат на склад. Аз така направих : отидох до офиса им в Пловдив и попитах :)

Иначе аз съм с Dell Inspiron 8100 и си влиза чудесно, а и място отгоре и отстрани остава. За колко е голяма не знам : нямам метър под ръка в офиса :)

Раницата е супер : изработка на Самсонит по поръчка на HP.

Едит: ако тези от офиса ти правят грижи, пиши на ПМ да се разбреме да ти покажа моята раница и да видиш дали ще стане.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...