inherit.hit.bg Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Сключвам застраховки ГО към ДЗИ, с добри отстъпки. Например: до 1500 куб.см. - 76 лв наведнъж, 80 лв на разсрочено. до 2000 куб.см. - 86 лв наведнъж, 90 лв на разсрочено. до 2500 куб.см. - 106 лв наведнъж, 110 лв на разсрочено. над 2500 куб.см. - 122 лв наведнъж, 128 лв на разсрочено. За всички клиенти има безплатен ГТП и пътна помощ!!! (ако се чудите как става това, дава ви се талонче за СБА, което се води че не е обвързано с ГО). Работно време на 31.12.2005 - до 15:00 ч. От 02.01.2006 - 10:30 - 13:00, 13:30 - 18:30 ч. Адреса е малко по-долу в подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Сключвам застраховки ГО към ДЗИ, с добри отстъпки. Например: до 1500 куб.см. - 76 лв наведнъж, 80 лв на разсрочено. до 2000 куб.см. - 86 лв наведнъж, 90 лв на разсрочено. до 2500 куб.см. - 106 лв наведнъж, 110 лв на разсрочено. над 2500 куб.см. - 122 лв наведнъж, 28 лв на разсрочено. За всички клиенти има безплатен ГТП и пътна помощ!!! (ако се чудите как става това, дава ви се талонче за СБА, което се води че не е обвързано с ГО). Работно време на 31.12.2005 - до 15:00 ч. От 02.01.2006 - 10:30 - 13:00, 13:30 - 18:30 ч. Адреса е малко по-долу в подписа. Здравей. Неискам да се получава като флууд но...има една подробност .Невярвам ти да не я знаеш но...длъжен съм да поясня мааалко за СБА и прегледите "за безплатните става въпрос" .Когато идеш във СБА със въпросното талонче прегледа излиза около 2-пъти цената.Защо ??? Ами защото безплатен обяд НЯМА.Имах вече честта да им ям попарата.Безплатен преглед...ОК казват. ......Я....да видим как са фаровете ??? аааааааа ами трябват да се настроят "колата е на 2 години с фабрични настройки...НЕ Е УДРЯНА" .Направиха въпросните операции.....и ..хоп Ааааааааааааа тука нещо не е в нормата изгорелите газове........и т.н и т.н ..........благодарение на тези дребни хватки безплатния преглед ми излезна 55Лева.Добре де викам си съгласен ....колата е служебна...не ги плащам аз.Я да ида със друга кола " на един колега". подхода се оказа абсолютно същия....разлика около 5 лева. Е питам се тогава каде е тоз БЕЗПЛАТЕН преглед ??? Или това се отнася само до ВИЗУАЛНИЯ поглед върху колата ??? Ако е така...и аз....и ти.. и всеки може да ти "погледа" безплатно колата Вината не е твоя приятелю.Просто СБА "Съдрахме Бедния Автомобилист" са некоректни. Надявам се да сключиш мнооого застраховки ГО.Ти все пак си дилър ....не ти определяш коректността на СБА. П.П. Само за сравнение .Преглед на автомобил-а "става реч за личния" ми струваше 15 "петнадесет" лева. Каде ??? Гуми-център РАДИАЛ срещу Ален Мак. Е извинявам се ама е доста под 50 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Е че кво.. :> Ако идеш без талонче, няма да ти обрънат внимание на фаровете и газовете ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Да и аз днес си направих застраховка при позната направи ми отстъпка щото сме си дружки и ми излезе 72 лева към ДЗИ но не ми харесва че ще трябва да снасям на СБА и все пак ще отида другаде за 10 лева и пак ще излезе по евтинко. Сиромах човек жив дявол!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 С риск да отнеса наказанията(ама не ми дреме щото го правя за доброто) искам да кажа че потвърждавам думите на "batko 32" да наистина е така както казва той-иначе не е лошо да ти направят хубав преглед на колата и да си платиш а не да минеш метър при завъдилите се мошенници дето набързо те прекарват като редовен-обаче чак пък толкова ..... еми всеки си решава в края на краищата П-П да ви е честита новата 2006 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Е че кво.. :> Ако идеш без талонче, няма да ти обрънат внимание на фаровете и газовете ли? Не.Нестава въпрос да не ти обърнат внимание.Става реч за безплатен преглед.Фаровете и газовете са най-дребното нещо което е хубаво да се провери.Става реч как се е****т стеб защото имаш талонче за безплатен преглед.Все едно им бъркаш в джоба и те се мъчат отвсаякъде да си изкарат паричкте , че и в повечко даже. Както и да е имайте го в предвид като идете в СБА. Честита Нова Година на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 иии батко много те дерат ве явно имаш вид на баровец :) на мен безплатния преглед ми излезе около 6-7 лева, което според мен си е почти безплатно. взеха ми 2 лв за стикера (дето са задължителни по закон), 2 лв за фаровете и към 2-3 лв за стикер на ръждясалия ми пожарогасител. колкото пъти съм ходил съм нямал проблем. става дума за СБА на Брезовско. за другаде нямам впечатления, имало май някъде към механотехникума, ама сервиза към ДЗИ е на Брезовско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.