tracker Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Да е произведен след 2000 г., flat, Diamondtron tube. Ако е сравнително по-нов като дата на производтсво може и Trinitron да му е тръбата. P. S: Котират се и перфектни 17" с параметри 1600х1200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Здравей. Имам 1 монитор Mitsubishi Diamondtron 200Plus . Модела е известен още като 22 инчовия на същата фирма, защото има видима част над 20" , а ако знаеш повечето 21" имат 19" видима. Мониторът е произведен след 2000 година. Бих казал че е в отлично състояние. Има 2 входа , което означава че може да получава сигнал от 2 компютъра едновременно и посредством бутон на предния панел да се превключват. Мониторът в момента се използва за предпечат, по предназначението му. В този клас се води про-серия. Ако си идвал на Ланпартито може би си го виждал. Демонстрирах как държи 2048 / 1530 резолюция без проблеми. В момента работи на 120 Херца на по-ниска резолюция , което мен ме устройва. Колко даваш само не ме питай колко искам , защото не съм се замислял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 NEC 22" MultiSync FP1355 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.