FENA Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Продава се RS-MMC-32MB,както съм писал,може и с адаптер да стане на MMC направо.Мисля да и искам 7лв,но я давам на този който предложи най-много или каквото се споразумеем.Очаквам оферти всякакви,не бързам да я продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 А адаптора имаш ли го, за да може да се ползва и на ММС слот? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 24, 2005 Author Share Posted December 24, 2005 Е разбира се,това е най-лесната работа! Даже съм я пробвал на моя фотоапарат че става без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 5 лева може и без адаптора.. трябва ми RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 5 лева може и без адаптора.. трябва ми RS Преди теб имаше друг,който я искаше за 5лв,така,че ако е за 5лв въпроса,ще я дам на него и без това писа преди теб.Ако искаш я взимай за посочена цена пак без адаптора,на мен ми е все тая.За подробности ЛС,ако се интересуваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Не благодаря, за повече просто не си струва НЕ че не си струва ами няма смисъл, защото ти излиза по скъпа от нова 128-ца Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 25, 2005 Author Share Posted December 25, 2005 Не благодаря, за повече просто не си струва НЕ че не си струва ами няма смисъл, защото ти излиза по скъпа от нова 128-ца Ок вземи си нова тогава,решението си е твое.Аз не бързам да я продавам картата,така че,яко няма други оферти,както казах,ще я дам на първи предложил ми да я купи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.