nonsan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Игрите са ми от ВКарта на Gigabite. Те са: 1.WILL ROCK - 1cd 2.Lara Croft TOMB RAIDER (the angel of darkness)-2CD 3.Rainbow six3 RAVEN SHIELD - 2CD Не ми трябват и ако на някой му вършат работа да предлага. Не съм запознат колко струват,така,че нека предложенията да са ваши и който е дал най-много утре до 11ч. ги получава към обед в Пловдив За мен няма значение дали са всички заедно или поотделно! Ако има интересуващи се, нека си пратят и координатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikky Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 давам по левче за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 nikky, Макар и да не им знам цените на игрите,но за 3лв (5 диска)-бих ги подарил на всяко дете което видя в махалата.За три лева не вярвам даже някой да ти запише 5диска! Не че ме интересува цената,защото не ми трябват,но си мисля че поне за оригинални дискове можеше да предложиш за 5диска-5лв. Както и да е! Мерси за предложението! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Не разбрах нещо игрите оригинални ли са.С кутийка и т.н??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Игрите не са в кутийка,а както казах от ВКарта или по-точно GB9600Pro(full retail). За мен са си оригинални освен ако от GB не са ги краднали! Продадени! Моля за затваряне на темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.