firmajiq Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Картата представлява това:, само че мойта е с 4МВ + допълнителен модул 4МВ. За съжаление нямам повече информация, но подозирам, че тунерът е NTSC, защото картата дойде от USA. Затова и цената е 7 лв. (ако случайно тунерът е PAL - печелите ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Аз е искам. Може ли да се подкара телевизия през тази карта? Ама Не мога утре да дойда да е взема. Ще ми е запазиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Ако XeForce не я вземе аз ще я купя. Също ме интересува имаш ли отделно допълнителни модули памет за такива карти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Аз е искам. Може ли да се подкара телевизия през тази карта? Ама Не мога утре да дойда да е взема. Ще ми е запазиш ли? Не знам дали може да се подкара ТВ, нямам кабелна в офиса, пък и съм споменал, че подозирам, че тунерът е NTCS. Няма проблем за запазването, както винаги Ако до петък не дойдеш, ще я предложа на следващия. А картата си е с допълнителния модул, т.е. 4+4 МВ, общо 8МВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Не знам дали може да се подкара ТВ, нямам кабелна в офиса, пък и съм споменал, че подозирам, че тунерът е NTCS. Няма проблем за запазването, както винаги Ако до петък не дойдеш, ще я предложа на следващия. А картата си е с допълнителния модул, т.е. 4+4 МВ, общо 8МВ. Ще е взема 100% няма значение каква е. Обаче сега съмв русе, и може още утре да си дойда, но може ид а не си дойда, затова айде да ми е запазиш за събота, ще е взема със сигорност Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Със сигУрност ти я запазвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 мерси много ей от тия форуми ще взема да науча бъларския Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.