Midex Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Нямам представа какво й е - не е падала, не е удряна, не е мокрена... Не ще да отчита, че е включено зарядното...по-скоро отчита само когато е на кеф (все едно, че буксата не прави добър контакт)...а и копчето за включване работи пак тогава - включва апарата само когато е в добро настроение явно...не съм забелязал някаква закономерност. Иначе допреди няколко месеца си работеше без забележки и като почна да ми прави напук я зарязах и взех друг апарат (жена ми я ползваше). Тъй като оригиналната батерия й е Ni-MH и траеше 2 дена, седмица преди да почнат проблемите бях взел чисто нова Li-ion батерия и ме съмнява дали не се е прецакало нещо от нея, може и да е съвпадение...знам ли...Както и да е, ако някой му трябва за резервни части - 10 лв. (апарата+зарядното+2-те батерии+силиконово калъфче) или само Li-ion батерията за 5 лв. (без коментари, ако няма интерес след някой ден модераторите да затворят темата) Едит: Grosmaster я взе. темата може да се затваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.