Jump to content
BulForum.com

Продават се маркови цигари

Recommended Posts

Продават се маркови цигари /със записване за бройки/ - почти всички видове на атрактивни цени. Нещото което мога сега да посоча е:

Стек Davidoff - 30лв

Стек Parlament - 30лв

Може да се говори за големи количества. Моля заинтересованите да пращат PM.

интересува ме Cartier синйо дали има и на ква цена може да ми го дадеш

също ме интересува и Парламент и Давидоф и Муратти Амбассадор ама дай ми по нормална цена на стек щото вярвай ми цената ти НИКАК не е АТРАКТИВНА ;) а е нормална дори на повечето места е и по-ниска

интересува ме Cartier синйо дали има и на ква цена може да ми го дадеш

също ме интересува и Парламент и Давидоф и Муратти Амбассадор ама дай ми по нормална цена на стек щото вярвай ми цената ти НИКАК не е АТРАКТИВНА ;) а е нормална дори на повечето места е и по-ниска

Аз мога да Ви дам стек "Парламент" за 27 лв.!Ако имате интерес - пишете ми! ;)

imam interes za parlamenta ama cenata e leko kazano visoka v magazin4eto do nas e 26lv steka , na jelezarska steka e 30lv a ti i tuka gi dava6 za 30 ta ne vijdam kuv mi e kqra da si gi kupa ot tebe pri polojenie 4e moga da ida na 100metra ot nas i da si zema 1 stek za 26 lv ...... izmisli nqkvi ceni po-niski ot 26lv koito da me zaintriguvat i pi6i PM......

Темата се затваря. Който желае да му пише PM. Форума е за продажба на лични вести, не за правене на бизнес - за бизнес реклама обикновено се плаща. Пише го в правилата...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...