lesov Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Продават се маркови цигари /със записване за бройки/ - почти всички видове на атрактивни цени. Нещото което мога сега да посоча е: Стек Davidoff - 30лв Стек Parlament - 30лв Може да се говори за големи количества. Моля заинтересованите да пращат PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 интересува ме Cartier синйо дали има и на ква цена може да ми го дадеш също ме интересува и Парламент и Давидоф и Муратти Амбассадор ама дай ми по нормална цена на стек щото вярвай ми цената ти НИКАК не е АТРАКТИВНА а е нормална дори на повечето места е и по-ниска Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 интересува ме Cartier синйо дали има и на ква цена може да ми го дадеш също ме интересува и Парламент и Давидоф и Муратти Амбассадор ама дай ми по нормална цена на стек щото вярвай ми цената ти НИКАК не е АТРАКТИВНА а е нормална дори на повечето места е и по-ниска Аз мога да Ви дам стек "Парламент" за 27 лв.!Ако имате интерес - пишете ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 imam interes za parlamenta ama cenata e leko kazano visoka v magazin4eto do nas e 26lv steka , na jelezarska steka e 30lv a ti i tuka gi dava6 za 30 ta ne vijdam kuv mi e kqra da si gi kupa ot tebe pri polojenie 4e moga da ida na 100metra ot nas i da si zema 1 stek za 26 lv ...... izmisli nqkvi ceni po-niski ot 26lv koito da me zaintriguvat i pi6i PM...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 И аз може да се възползвам ама не на такива цени, всички знаем на безмитна колко струват цигарите, леко с двойните и тройните печалби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 на 23-4 лева мога да зема някой друг стек parliament/muratti просто от кадето ги зимам за по 25... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 ki4uka Муратти Амбассадор 21 leva ...na pere to6ev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Темата се затваря. Който желае да му пише PM. Форума е за продажба на лични вести, не за правене на бизнес - за бизнес реклама обикновено се плаща. Пише го в правилата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.