Pisach Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Една позната продава фото принтер Canon Selphy DS-700 донесен от САЩ. Закупен е март, още е с оригинални консумативи и е ползван 2-3 пъти! Продава се с всичките му такъми - цена $120! За повече инфо ТУК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Интересува ме с какви консумативи работи и дали се намират тук и на каква цена са? И също ме интересува как стои въпроса с хартията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 Интересува ме с какви консумативи работи и дали се намират тук и на каква цена са?И също ме интересува как стои въпроса с хартията? До колкото разбрах, консумативи не са купувани в БГ, защото почти не е ползван, но аз съм го виждал този модел по магазините и предполагам, че ще има. Едит: СТЕМО го предлагат Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 a tova samo za fotoaparati canon li se poddarja ili si4kite koito imat foto print Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted December 15, 2005 Author Share Posted December 15, 2005 a tova samo za fotoaparati canon li se poddarja ili si4kite koito imat foto print НЕ разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 продава ли се още ? колко снимки може да направи с консумативите с които е в момента ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.