XC^^The_Devil^^ Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Prodavam video card Ati radeon 9100 64mb ddr tv out dvi prilagam i snimka i ram 256mb pc 133 speshno cena na videoto - 30$ cena na ramta 26$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Кой е производителя на радеона?Юан, сапфир...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 ami ati si e proizvoditelq ATI s kolko golemi bukvi da go napisha za da go vidite i snimki ima 4ak nee gigabyte nee nqkoq druga 4ista ATI e tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_UniCorn Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Видеото така като го гледам е Spark Radeon 9100, т.е. производителя е Spark. @ XC^^The_Devil^^ Nvidia и ATI не произвеждат видео карти, а чипове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Видеото така като го гледам е Spark Radeon 9100, т.е. производителя е Spark. @ XC^^The_Devil^^ Nvidia и ATI не произвеждат видео карти, а чипове Така кат гледам не е Спарк , ами е Юан и за пройзводството си много в грешка , карти на АТИ има , но тази не е такава , картите на Ати имат обозна4ение ББА(билд бай Ати ) , друг е въпроса 4е е общетвена тайна 4е и АТИ не си ги правят ли4но , а си ги поръ4ват в заводите на Конект 3Д и Сапфир , където се правят и пове4ето от картите с 4ипсет АТИ само 4е на другите пройзводители , както и да е -@ XC^^The_Devil^мисля да я взема , след лека проба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Относно картата незнам кой е производителя,но определено ATI и NVidia имат свое собствено производство колкото и ограничено да е то! По темата възможен ли е коментар за видеокартата?! Пиши ми на ПМ,ако е възможен коментар да се договорим нещо. Foxy изпревари ме за малко. Колкото до самата карта и аз мисля,че е на Yuan. Когато този модел беше актуален навремето масово вкараха от тази марка на нашия пазар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Относно картата незнам кой е производителя,но определено ATIи NVidia имат свое собствено производство колкото и ограничено да е то! По темата възможен ли е коментар за видеокартата?! Пиши ми на ПМ,ако е възможен коментар да се договорим нещо. Foxy изпревари ме за малко. Колкото до самата карта и аз мисля,че е на Yuan. Когато този модел беше актуален навремето масово вкараха от тази марка на нашия пазар. Ми земай я , на мен не ми трябва изобщо , отказвам се в твоя полза , просто картата е хубава за тва я исках , ина4е не ми трябва , но щом имаш такъв мерак - действай ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Интересува ме рам паметта. Бартер за нещо!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.