Jump to content
BulForum.com

Купувам закачалка

Recommended Posts

Търся си закачалка от тези старите дървените .. не дето се закачат на сетени а дето стоят на земята... и стърчат. Ако има все още някой които не се сетил значи определено няма такова нещо под ръка ... имат запомнящ се вид!

Предлагайте заедно с цена .. моля да не се предлагат оферти за закачалки които са счупени... няма да бъдат приети

Според всички правила на форума продавача предлага цена .. дерзайте :)

Ползвай си я със здраве ... :) ако имах 250 лева се сещам за поне 12 по-добри неща за които да ги изхарча .. очаквам още оферти този път от психически здрави хора ако може ;)

с теб разговора го приключих .. цената която си обявил не ме устройва. благодаря за вклчването !

ако някой друг има предложение различно от това на ATEL да си каже. А за тези със същото като на ATEL изобщо не е нужно да ми пишете из темата

с теб разговора го приключих .. цената която си обявил не ме устройва. благодаря за вклчването !

ако някой друг има предложение различно от това на ATEL да си каже. А за тези със същото като на ATEL изобщо не е нужно да ми пишете из темата

Добре де, нищо срамно няма да кажеш до колко пари даваш. Като им казваш "Дерзайте" - все едно сам си го търсиш. И аз имам такава закачалка, каквато търсиш, но няма да я продам. Седи си ми в спалнята и си ме кефи. Закачалката е по-стара от мен. За твое сведение тази година навърших 40. Майка ми и баща ми са я получили като подарък за годежа си. Онзи ден в един магазин, мисля че беше Метро, видях една такава закачалка, само че метална, лъскава, модерна и струваше трийсе и неколко лева. 5 минути седях и я гледах. Добре би стояла в приемната на някой лъскав офис, но никак не можах да си я представя в къщи, на мястото на старата. Като видя новата и се чувствам някак на работа, а като видя старата и ми става топло на душата. B)

Няма да се отплесвам повече. Моят съвет е - кажи на хората до колко пари даваш и на който му изнася - да ти предлага.

Успех. :)

мога да си взема такава от антиквариат за 20-30 лв. сега се сещаш защо ми стана смешна цената 250.

Напълно те разбирам GeorgeCh .. и на мен за това ми харесват тези закачалки вероятно и на ATEL му харесват поради същата причина или му харесва само неговата .. не го знам ! Все пак не трябва да се смесва сантиментална стойност на едно нещо с пазарната му такава. Като си я харесва да не ми пише глупости в темата за мен 250 лева е напълно нереална цена .. да вероятно е на 100 години .. да сигурно е подарък на баба му обаче хората продават часовници по на 80 години ( работещи ) за 110-120 лева и говорим за Omicron. Преди година ми предлагаха точно такава закачалка без пари .. един познат беше решил да разчиства и аз не я взех ... заради мъкненето и той май я хвърли.

ТА ... Написах темата защото щом има хора които ги изхвърлят може да се намери някой дето да и земе 10 лева вместо без пари да я разкара.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...