liusi1978 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Картата е с 80 лв за разговори и номер:0877007100! Цена:65лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Продава ли се още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 Продава ли се още? Ами има желаещи,но не е продадена още Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Цената е прекалено висока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 10, 2005 Author Share Posted December 10, 2005 Цената е прекалено висока. Значиии...Давам що годе хубав номер и подарък 15 лв за разговори!!!!!!!!!!! Ти какво предлагаш?Може би трябва да ти дам картата и да ти доплатя 100-ина лв??? Надявам се да се съгласиш!!! П.С.Мога да сваля 10-ина лева,но ако някой се интересува сериозно,не е това на4ина!!!Както казах-офертата е много изгодна и така!Кой ще ти подари 15 лв за разговори??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Кой ще ти подари 15 лв за разговори??? Vivatel примерно. Тук! Че даже са повече от 15. Дават ти 100% отгоре, което означава, че би било добре да продадеш картата за половината от парите, които са в нея, но няма да го казвам, за да не ставам нахален. Наздраве и... Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Sled kato vzema vpredvid promociqta na Vivatel, cenata koqto moga da predloja e 30lv. ofertata mi e napylno seriozna. za6to ti mi dava6 80lv. razgovori, a Vivatel 6te mi gi dadat za 40lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Айдааааааа,затваряме битака!Търга приключи!Картата не се продава!!!(освен ако някой не ми плати фиксирана цена от 45 лв!!!) На този етап изобщо не съм на зор и нямам намерение да давам карта с 80 лв за разговори и с такъв номер за смешни суми от 20-30 лв!Всякакъв друг коментар по случая е излишен!Да не пълним форума с глупости и да не се заяждаме,защото и за напред ще сме си от полза-и аз ще купувам от Вас,а пък ако има какво и Вие от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Sled kato vzema vpredvid promociqta na Vivatel, cenata koqto moga da predloja e 30lv.ofertata mi e napylno seriozna. za6to ti mi dava6 80lv. razgovori, a Vivatel 6te mi gi dadat za 40lv. Че ти като ги изговориш тия 80 кинта да не би да не ти ги върнат Вивател??? Айде мислете малко де, това важи за всички карти. Другояче казано той ви дава 160лв реални разговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Реално давам 80 лв за разговори Както и да е! Нова оферта: Картата на Вивател + карта Be Free на Глобул!(360 мин. безплатно на месец към един номер и разговори на 0.37 лв към всички останали) Цена:100 лв. П.С. Сега да не кажете,че в Глобул ще намерите Be Free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Значиии...Давам що годе хубав номер и подарък 15 лв за разговори!!!!!!!!!!!Ти какво предлагаш?Може би трябва да ти дам картата и да ти доплатя 100-ина лв??? Надявам се да се съгласиш!!! П.С.Мога да сваля 10-ина лева,но ако някой се интересува сериозно,не е това на4ина!!!Както казах-офертата е много изгодна и така!Кой ще ти подари 15 лв за разговори??? Разбрал/а си ме погрешно,но както и да е Защо казваш че можеш да свалиш 10-на лева и после я пускаш на фиксирана цена 45 лв ? Това не са 10,а са 20 лева.Спирам до тук и успех с продажбата,защото картата наистина е много готин номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Разбрал/а си ме погрешно,но както и да е Защо казваш че можеш да свалиш 10-на лева и после я пускаш на фиксирана цена 45 лв ? Това не са 10,а са 20 лева.Спирам до тук и успех с продажбата,защото картата наистина е много готин номер Промоция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.