Jump to content
BulForum.com

Продавам карта на Вивател

Recommended Posts

Цената е прекалено висока.

Значиии...Давам що годе хубав номер и подарък 15 лв за разговори!!!!!!!!!!!

Ти какво предлагаш?Може би трябва да ти дам картата и да ти доплатя 100-ина лв???

Надявам се да се съгласиш!!!

П.С.Мога да сваля 10-ина лева,но ако някой се интересува сериозно,не е това на4ина!!!Както казах-офертата е много изгодна и така!Кой ще ти подари 15 лв за разговори???

Кой ще ти подари 15 лв за разговори???

Vivatel примерно. Тук! Че даже са повече от 15. Дават ти 100% отгоре, което означава, че би било добре да продадеш картата за половината от парите, които са в нея, но няма да го казвам, за да не ставам нахален.

Наздраве и... Успех!

Айдааааааа,затваряме битака!Търга приключи!Картата не се продава!!!(освен ако някой не ми плати фиксирана цена от 45 лв!!!) :D

На този етап изобщо не съм на зор и нямам намерение да давам карта с 80 лв за разговори и с такъв номер за смешни суми от 20-30 лв!Всякакъв друг коментар по случая е излишен!Да не пълним форума с глупости и да не се заяждаме,защото и за напред ще сме си от полза-и аз ще купувам от Вас,а пък ако има какво и Вие от мен ;)

Sled kato vzema vpredvid promociqta na Vivatel, cenata koqto moga da predloja e 30lv.

ofertata mi e napylno seriozna. za6to ti mi dava6 80lv. razgovori, a Vivatel 6te mi gi dadat za 40lv. ;)

Че ти като ги изговориш тия 80 кинта да не би да не ти ги върнат Вивател??? Айде мислете малко де, това важи за всички карти. Другояче казано той ви дава 160лв реални разговори. :excl:

Реално давам 80 лв за разговори ;)

Както и да е!

Нова оферта:

Картата на Вивател + карта Be Free на Глобул!(360 мин. безплатно на месец към един номер и разговори на 0.37 лв към всички останали)

Цена:100 лв.

П.С. Сега да не кажете,че в Глобул ще намерите Be Free? :D

Значиии...Давам що годе хубав номер и подарък 15 лв за разговори!!!!!!!!!!!

Ти какво предлагаш?Може би трябва да ти дам картата и да ти доплатя 100-ина лв???

Надявам се да се съгласиш!!!

П.С.Мога да сваля 10-ина лева,но ако някой се интересува сериозно,не е това на4ина!!!Както казах-офертата е много изгодна и така!Кой ще ти подари 15 лв за разговори???

Разбрал/а си ме погрешно,но както и да е :) Защо казваш че можеш да свалиш 10-на лева и после я пускаш на фиксирана цена 45 лв ? Това не са 10,а са 20 лева.Спирам до тук и успех с продажбата,защото картата наистина е много готин номер :)

Разбрал/а си ме погрешно,но както и да е :) Защо казваш че можеш да свалиш 10-на лева и после я пускаш на фиксирана цена 45 лв ? Това не са 10,а са 20 лева.Спирам до тук и успех с продажбата,защото картата наистина е много готин номер :)

Промоция :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...