Jump to content
BulForum.com

ack

Members
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

About ack

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 05/15/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  42° 08' N / 24° 45' E Sometimes 41 ° 17 ' N/70 ° 4' W
 1. Aз пак да попитам furiozo, много ли е скъпо пак да пуснете Crime & Investigation? Toва е един от малкото смислени канали.
 2. И аз да попитам за Crime and Investigation? Ще го върнете ли? Това е един от малкото хубави канали...
 3. Надявам се липсата на Дискавъри HD и Нешънъл HD да е временна...
 4. Че тo си ги има ZDF и ARD на 263 МHz и са HD. Само че, едва ли и 5 % от абонатите могат да ги гледат.
 5. Кога се очаква да имате покритие в бл.109 в "Тракия"?
 6. Да, кофти е без ТВ+. Дано се разберат с Булсатком.
 7. Виждам, че сте спрели Discovery Showcase HD, National Geographic HD и History HD. Ще ги пуснете ли пак? И предвижда ли се да се пускат и други HD канали в обозримо бъдеще?
 8. Здравейте, искам да попитам дали само при мен е така, или и други са забелязали следното: 1. Звукът на някои български канали на цифровия пакет спира за части от секундата(все едно е натиснат mute бутона) и после се оправя веднага. Това се случва на 2-3 минути. Забелязвам го основно на Нова телевизия. 2. Картината на Film + HD спира за милисекунди и после пак тръгва. Звукът си е ОК. Това се случва много често-да кажем на 5- секундни интервали. Не знам дали проблемът не е в мойто TV- LG LF2510
 9. HD каналите можеш да ги гледаш безплатно ако имаш DVB-C тунер на ТV-то и ако телевизорът ти подържа MPEG-4. Другият вариант е ако имаш специален приемник, който да поддържа HD, но ако ползваш този, който от N3 са ти дали-няма да стане.
 10. ack

  ПРАВО

  ЗАКОН за авторското право и сродните му права Чл. 9. Авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Това не лишава други лица от правото да правят самостоятелно свой превод или своя преработка на същото произведение.
 11. ack

  ПРАВО

  След 1.03.2008 год, когато влезе в сила новия ГПК, е по-удачно за заемодателя да се оформя като договор за заем с нотариална заверка на подписите, вместо запис на заповед. Това би спестило някои усложнения. Иначе при старата уредба запис на заповед беше най-добрият начин. @Raptor-внимавай със сроковете на предявяване на записа на заповед и искането за издаването на заповед за изпълнение.
 12. ack

  ПРАВО

  Това вече построено ли е? Тъй като казваш "да се узакони", което би трябвало да пзначава, че сградата вече съществува? Къде се намира точно земята?Коя категория е? Регулация ще има ли скоро?
 13. Да попитам- а с достъпна какво става? на коя тарифа е най-добре да се мине?Или автоматично се трансформира в друга? Мерси!
 14. Какво по точно пеят на рекламата на боя за коса "Фара"? .......Красотата прави с мене чудо..... по-нататък какво пеят, че не мога да схвана?
 15. Не,не трябва да потвърждава по телефона.
×
×
 • Create New...