GeorgeCh Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 APACER Audio Steno AS820 256Mb - MP3 player + FM радио Цена - 130лв. Коледна промоция - 120лв. Инфо от производителя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ти си се ...... !!! Щом е излезнал от магазина вече е втора ръка (струва от -20%, до -30% от реалната му цена като нова стока) а втора ръка стока не се продава на цената на нова че даже и отгоре !!! Помисли си сериозно в/у цената и слез на земята. Също така има и хора които работят с ДДС, кажи ми как да си взема парите на края на годината след като ти не издаваш фактура ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Ти си се ...... !!!Щом е излезнал от магазина вече е втора ръка (струва от -20%, до -30% от реалната му цена като нова стока) а втора ръка стока не се продава на цената на нова че даже и отгоре !!! Помисли си сериозно в/у цената и слез на земята. Също така има и хора които работят с ДДС, кажи ми как да си взема парите на края на годината след като ти не издаваш фактура ?! Не аз - Ти си се ...... !!! 1. Магазина съм АЗ. 2. Абсолютно съм на земята. 3. Аз също съм регистриран по ДДС и не ми е проблем издаването на една фактура. 4. Цената, която съм написал е крайна. И моля, преди коментари като горните - първо питайте. Иначе излиза, че излишно ми спамите темата. Други въпроси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Значи пръво ако ми я продадеш на тази цена 100% ще искам фактура това е едно на ръка, второ като сметна 76.50 * 1.68 = 128.52 и трето всичко което си върви с плейара лу даваш или понеже си веселия продавач продаваш само модела му , също така някаква гаранция има ли или те нови ги дават без такава, не си мисли че се заяждам просто питам любезно продавача какво купувам, ако ще купя да зная. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Значи пръво ако ми я продадеш на тази цена 100% ще искам фактура това е едно на ръка, второ като сметна 76.50 * 1.68 = 128.52 и трето всичко което си върви с плейара лу даваш или понеже си веселия продавач продаваш само модела му , също така някаква гаранция има ли или те нови ги дават без такава, не си мисли че се заяждам просто питам любезно продавача какво купувам, ако ще купя да зная. 1. За фактурата нямаш абсолютно никакъв проблем. 2. Не съм лаком за 1,50лв. ама 130 ми звучи по кръгло. Ако е голям проблем, ще го дам на 128,50лв. 3. Плеъра е АБСОЛЮТНО пълна комплектация - НОВ е. 4. По въпроса за гаранцията - това е причината за по ниска цена. Плеъра е разпечатан, стоял на витрина и ползван за демо. Т.е. залежал ми е и гаранцията към мен започва да чезне. По принцип го давам на тази цена с 3 месеца гаранция. Мога да се напъна на 6 месеца. Ориджинал са с 12 месеца, но този както казах се е застоял и гаранцията към мен си върви. Въпреки всичко, понеже знам че стоката е читава, не ми е проблем да го дам с 12 месеца гаранция, нотогава це ната става цената на Вали минус 5лв. Последно - пиша всичко това тук, а не на ЛС, защото предполагам, че може да интересува и други купувачи. Искам да поясня нещо. Имам още 3 модела MP3 плеъри, но не ги обявявам тук, защото са на цени, на които можете да ги купите и от другаде. Старая се спазвам правилата на форума. Да, аз съм фирма (магазин), но както и друг път съм писал, тук не обявявам всичко, което имам, а само това, което поради някаква причина мога да предложа на по-атрактивна цена. Няма да коментирам как нося гаранции - който е купувал от мен знае. В повечето случаи стоките, които предлагам тук са или залежали, или изкупени от upgrade. Още веднъж се извинявам за отклонението и успешна търговия на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 Иде Коледа - време за прИмоции. Нова цена - 120лв. Цената важи до Коледа. Ако не се продаде до тогава - отива за подарък на щерката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.