batroni Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Телефона е в перфектно състояние,ползван от жена(защо ли??!),на приблизително 10 месеца.Не е гаранционен! Батерията кара около 8 дена,много силна полифония ...блааблабла и т.н. Актуална снимка.. Цена 80лв. ICQ 235 205 174,в случай че забравя да проверя поста скоро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Преди време бях писал в тази тема, че купувам няколко телефона, вкл. и А100 (с условието да не е червен). Твоят за съжаление е такъв цвят . Мога да ти предложа 60 лв., защото изглежда доста запазен, иначе от страна на екстрите, знаеш че моделчето хич го няма...не че много ме интересуват.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batroni Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 Преди време бях писал в тази тема, че купувам няколко телефона, вкл. и А100 (с условието да не е червен). Твоят за съжаление е такъв цвят . Мога да ти предложа 60 лв., защото изглежда доста запазен, иначе от страна на екстрите, знаеш че моделчето хич го няма...не че много ме интересуват.... Съжалявам за късния реплай,но телефона не е мой и трябваше да говоря със собственика за цената която предлагаш,та тя каза: Минимум 70 лв.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Съжалявам за късния реплай,но телефона не е мой и трябваше да говоря със собственика за цената която предлагаш,та тя каза:Минимум 70 лв.! Да беше син или черен - хубаво, ама за точно цвета дето не го търся....най-много 60. Ако човекът ти размисли - обади ми се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.