Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Телефона е в перфектно състояние,ползван от жена(защо ли??!),на приблизително 10 месеца.Не е гаранционен!

Батерията кара около 8 дена,много силна полифония ...блааблабла и т.н.

Актуална снимка..

Цена 80лв.

ICQ 235 205 174,в случай че забравя да проверя поста скоро!

Преди време бях писал в тази тема, че купувам няколко телефона, вкл. и А100 (с условието да не е червен). Твоят за съжаление е такъв цвят ;) . Мога да ти предложа 60 лв., защото изглежда доста запазен, иначе от страна на екстрите, знаеш че моделчето хич го няма...не че много ме интересуват.... :)

Преди време бях писал в тази тема, че купувам няколко телефона, вкл. и А100 (с условието да не е червен). Твоят за съжаление е такъв цвят ;) . Мога да ти предложа 60 лв., защото изглежда доста запазен, иначе от страна на екстрите, знаеш че моделчето хич го няма...не че много ме интересуват.... :)

Съжалявам за късния реплай,но телефона не е мой и трябваше да говоря със собственика за цената която предлагаш,та тя каза:

Минимум 70 лв.!

Съжалявам за късния реплай,но телефона не е мой и трябваше да говоря със собственика за цената която предлагаш,та тя каза:

Минимум 70 лв.!

Да беше син или черен - хубаво, ама за точно цвета дето не го търся....най-много 60.

Ако човекът ти размисли - обади ми се. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...