VeSo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Значи трябва ми прима парти за един приятел, той каза че е търсил, ама му казали в няколко магазина, че нямат Давам до 20 лева(зависи колко пари има в картата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Значи трябва ми прима парти за един приятел, той каза че е търсил, ама му казали в няколко магазина, че нямат Давам до 20 лева(зависи колко пари има в картата) (Офтопик) За тези пари май ще намериш само това, дето показва бабата на аватара ти. Ако беше поразтърсил из обявите да видиш какво е предлагането и каква е най-ниската цена, вероятно щеше да си по-светнат по въпроса. Но продължавай с търсенето - може случайно да имаш късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 naistina cenata e prosto sme6na moje naistina startoviq paket da e 15lv ama gi ima6e samo okolo 3 dena sled na4aloto na promociqta az dori moqta q kupix za 30lv sega nqmam predstava kolko sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Извинете ме за офф-а, ама човека е написал ПРИМА ПАРТИ, А НЕ ФРИИ ПРИМА ПАРТИ!!! Четете малко и мислете! EDIT: @zlobil, NE sa edno i sy6to. Predi da pi6e6, se ubedi 4e si prav i togava pi6i. @dx ti go e obqsnil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Извинете ме за офф-а, ама човека е написал ПРИМА ПАРТИ, А НЕ ФРИИ ПРИМА ПАРТИ!!!Четете малко и мислете! koeto e edno i sa6to..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Всъщност.. мисля че не е същото.. Поправете ме ако греша, но мисля че дори има тарифен план ПАРТИ, при който разговорите нощем са ти по евтини, а тези през деня компенсират.. закономерно с доста по висока цена от нормалната. Не знам какво точно са прима Парти, но предполагам че са прими с активиран такъв план. Между другото, стига сме спамили.. човека търси, нека му пожелаем успех в намирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Тряя му такова дет след 9 са говори безплатно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Тряя му такова дет след 9 са говори безплатно Ахх пич имам 3 такива карти...И да ти кажа за инфо в други форуми дават по 100-150 лв за такава карта..Аз лично бях когато мои приятел е продаде за 150лв..Ти даваш 20лв..Просто си го избии от главата..Ако промените цената мога да помисля!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ахх пич имам 3 такива карти...И да ти кажа за инфо в други форуми дават по 100-150 лв за такава карта..Аз лично бях когато мои приятел е продаде за 150лв..Ти даваш 20лв..Просто си го избии от главата..Ако промените цената мога да помисля!!! Истината е някъде по средата - ето например една реална обява за 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Истината е някъде по средата - ето например една реална обява за 50 лв. Квото искаш си мисли аз ти казвам още като ги пуснаха един баровец е взе за толкова...Има ги откачени..До преди няколко дена бяха пуснати още малко такива карти заради 3-тия ГСМ оператор ..Ама са свьршили Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ахх пич имам 3 такива карти...И да ти кажа за инфо в други форуми дават по 100-150 лв за такава карта..Аз лично бях когато мои приятел е продаде за 150лв..Ти даваш 20лв..Просто си го избии от главата..Ако промените цената мога да помисля!!! Samo ne ia predlagai tuk zashtoto shte poluchish warn (kato men) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.