Jump to content
BulForum.com

Buy:Prima party

Recommended Posts

Значи трябва ми прима парти за един приятел, той каза че е търсил, ама му казали в няколко магазина, че нямат :(

Давам до 20 лева(зависи колко пари има в картата)

Значи трябва ми прима парти за един приятел, той каза че е търсил, ама му казали в няколко магазина, че нямат :(

Давам до 20 лева(зависи колко пари има в картата)

(Офтопик) За тези пари май ще намериш само това, дето показва бабата на аватара ти. :P Ако беше поразтърсил из обявите да видиш какво е предлагането и каква е най-ниската цена, вероятно щеше да си по-светнат по въпроса. Но продължавай с търсенето - може случайно да имаш късмет. :)

Извинете ме за офф-а, ама човека е написал ПРИМА ПАРТИ, А НЕ ФРИИ ПРИМА ПАРТИ!!!

Четете малко и мислете! ;)

EDIT: @zlobil, NE sa edno i sy6to. Predi da pi6e6, se ubedi 4e si prav i togava pi6i. @dx ti go e obqsnil.

Извинете ме за офф-а, ама човека е написал ПРИМА ПАРТИ, А НЕ ФРИИ ПРИМА ПАРТИ!!!

Четете малко и мислете! ;)

koeto e edno i sa6to..... :ghost

Всъщност.. мисля че не е същото..

Поправете ме ако греша, но мисля че дори има тарифен план ПАРТИ, при който разговорите нощем са ти по евтини, а тези през деня компенсират.. закономерно с доста по висока цена от нормалната.

Не знам какво точно са прима Парти, но предполагам че са прими с активиран такъв план.

Между другото, стига сме спамили.. човека търси, нека му пожелаем успех в намирането :)

Тряя му такова дет след 9 са говори безплатно

Ахх пич имам 3 такива карти...И да ти кажа за инфо в други форуми дават по 100-150 лв за такава карта..Аз лично бях когато мои приятел е продаде за 150лв..Ти даваш 20лв..Просто си го избии от главата..Ако промените цената мога да помисля!!!

Ахх пич имам 3 такива карти...И да ти кажа за инфо в други форуми дават по 100-150 лв за такава карта..Аз лично бях когато мои приятел е продаде за 150лв..Ти даваш 20лв..Просто си го избии от главата..Ако промените цената мога да помисля!!!

Истината е някъде по средата - ето например една реална обява за 50 лв.

Истината е някъде по средата - ето например една реална обява за 50 лв.

Квото искаш си мисли аз ти казвам още като ги пуснаха един баровец е взе за толкова...Има ги откачени..До преди няколко дена бяха пуснати още малко такива карти заради 3-тия ГСМ оператор :)..Ама са свьршили ;)

Samo ne ia predlagai tuk zashtoto shte poluchish warn :)

(kato men)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...