nonsan Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 ВКартата е:Chaintech A-GT20 ,Тi 4200 128MB/128b TV-Out,DVI Поставени са медни RAM синкове на паметите-Thermaltake A1978 ->ЦЪК! С чисто ново медно охлаждане Titan на Ядрото,TTC-CUV2AB/RHS -> ЦЪК! Не съм я клоквал и не знам до колко стига! Окомплектовка:Кутия,Кабел за ТВ-Оут,Преходник за DVI. Цена:80лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 2x/4x AGP supports давам 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 А паметта каква марка е и колко ns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 давам 60лв Охлаждането и синковете са над 20лв. Така,че за 40лв не бих дал такава карта. Макар,че е 2x/4x AGP supports бих купил няколко даже и на цена от 55-60лв,без синкове и медно охлаждане! Tool, не бях дал инфо,защото не ми се сваляха синковете. Току що махнах единият и ето данни: SAMSUNG 4ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Би купил за 55-60, ама с гаранция ли? Защото гледам ти нищо не си писал за гаранцията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 Мисля,че почваме да се доближаваме до дата.бг. Никъде не съм писал,че купувам за 55-60лв. с ГАРАНЦИЯ. Ако тази имаше гаранция бих го опоменал. И мисля,че доста малко карти от тази серия останаха с Гаранция. Моля без повече СПАМ(да не почне сега някой да пише ,че неговата има ГАРАНЦИЯ)! Който предлага има ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Нова ЦЕНА:77лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Стандартно на какви честоти работи CoreClock/MemClock Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Стандартно:250/446,макар и паметите да са 4ns. Предполагам има резон за клок(може и да няма),но това ще го кажат специалисти.Аз не съм пробвал,а и не ме влече клок спрямо ВКарти. Ето и ИНФО Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Бартер за V-Data 512 MB DDR 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Стандартно:250/446,макар и паметите да са 4ns.Предполагам има резон за клок(може и да няма),но това ще го кажат специалисти.Аз не съм пробвал,а и не ме влече клок спрямо ВКарти. Ето и ИНФО Малко оффтопиче: Само да кажа, че тази карта е за хора ценители на бивши картички от серията на Geforce --> Ti.. още ме е яд, че се наложи да продам моята.. който и да вземе тази карта няма да съжалява За съжаление ние студентите сме бедни хорица и може само да гледаме отстрани и да се наслаждаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 Продадена! Моля за затваряне на темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.