Jump to content
BulForum.com

mobifoni

Recommended Posts

Те, мобифоните по малко по-особен начин се продават (прехвърлят), така че, самият телефон единствено за сувенир става, ама както и да е.

На мен ми трябва една батерия за такова животно (или цялата тухличка, ако вървят комплект)

Те, мобифоните по малко по-особен начин се продават (прехвърлят), така че, самият телефон единствено за сувенир става, ама както и да е.

На мен ми трябва една батерия за такова животно (или цялата тухличка, ако вървят комплект)

znam kak se prehvarlqt mobifonite. tova ne e problem otivame i gi opravqme ako iska6. Dobre kaji kav cvqt i kolko pari dava6 6toto az sam gi kupuval otdavna i neznam sq kak im varvqt cenite. a za bateriqta zaedno varvat i neznam dali bateriite sa v perfektno sastoqnie za6toto sa izpolzvani kam 1 2 godini?? ako iska6 6te testvam tiq dni i 6te ti pi6a?

Е, по условие, ти трябва да определиш цената. А и състоянието на батериите е почти винаги неизвестно, така че се съмнявам дали изобщо има някакъв смисъл от операцията.

Е, по условие, ти трябва да определиш цената. А и състоянието на батериите е почти винаги неизвестно, така че се съмнявам дали изобщо има някакъв смисъл от операцията.

Mi mislq 4e za 2 3 dena bateriqta 6te izdarji v rejim Standbye. Cenata na seki edin ot tqh e 20 lv.

Е, тя мойта държи така и цяла седмица, ама изгасва в момента, в който набереш номер. Така че, това не е информацията, която ми трябва. 20 лева за това не бих дал.

Е, тя мойта държи така и цяла седмица, ама изгасва в момента, в който набереш номер. Така че, това не е информацията, която ми трябва. 20 лева за това не бих дал.

e tazi moje bi za 2 3 4asa rejim na razgovor moje da izdarji. Ako si navit davam ti edin takav dava6 20 leva i testva6 nqkolko dena. ako ne si dovolen tri vra6tam parite (prozvu4a kato nqkva reklama). ako si saglasen pi6i

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...